Кінетика і термодинаміка ферментативного процесу виробництва жирових систем з мінімальним вмістом транс-ізомерів [Текст] / П. О. Некрасов, О. М. Гудзь, С. І. Руднева, О. П. Некрасов // Інтегровані технології та енергозбереження. - 2019. - № 2. - С. 11-20 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 17-18
УДК
Рубрики: Харчова промисловість--Жири--Кінетика--Термодинаміка
Кл.слова (ненормовані):
математичне моделювання -- газорідинна хроматографія -- ліпаза
Анотація: У статті розроблено математичну модель та встановлено основні закономірності кінетики ферментативної переетерифікації триацилгліцеринів під дією ферментного препарату Novozym 40086. На основі отриманих даних розраховано термодинамічні параметри та зроблено висновки про внесок кожної з реакції в загальний процес у цілому.


Дод.точки доступу:
Некрасов, П. О.; Гудзь, О. М.; Руднева, С. І.; Некрасов, О. П.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)