Полонська, О. М.
    Методологічні підходи до моделювання трудових процесів у хлібопекарському виробництві [Текст] / О. М. Полонська // Економіка АПК. - 2011. - № 11. - С. 35-39 : табл. - Бібліогр. в прим.
Рубрики: Харчова промисловість--Хлібопекарське виробництво
   Економіка праці--Трудові ресурси--Людський капітал--Україна

   Економічний аналіз--АПК

Кл.слова (ненормовані):
Економіко-математичні методи -- Хлібобулочні вироби -- Трудовий процес
Анотація: Сформульовано основні методологічні підходи до моделювання трудових процесів у хлібопекарському виробництві, досліджено та розкрито основні етапи моделювання.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Чирва, А. А.
    Удосконалення обліку виробничих витрат у системі рахунків у хлібопекарських підприємствах [Текст] / А. А. Чирва // Економіка АПК. - 2012. - № 11. - С. 83-86. - Бібліогр. в підрядк. прим.
ББК 65
Рубрики: Бухгалтерський облік--Облік підприємства
   Економіка підприємництва--Витрати

   Харчова промисловість--Хлібопекарське виробництво

Кл.слова (ненормовані):
Фінансовий облік -- Фінансові результати -- Дебет
Анотація: Проаналізовано сучасні методи фінансового обліку виробничої діяльності в системі рахунків, запропоновано використання нових рахунків для вдосконалення обліку виробничих витрат, висвітлено питання необхідності гармонізації фінансового та податкового обліку в частині податку на прибуток.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Давиденко, Євгенія.
    Секрет успішного хлібопечення: техніка, технологія, творчість [Текст] / Є. Давиденко // Вісті центральної спілки споживчих товариств України. - 2016. - № 32. - С. 6 : фот. цв.
Рубрики: Харчова промисловість--Хлібопекарське виробництво
Кл.слова (ненормовані):
побутова техніка -- пекарня -- рецептура


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)