Розробка харчових систем підвищеної біологічної цінності на основі олієвмісної сировини та борошна [Текст] / Т. В. Матвєєва, В. Ю. Патченко, А. П. Бєлінська, О. В. Хареба // Вісник аграрної науки. - 2021. - № 5. - С. 72-79
Рубрики: Харчове виробництво--Біологічна цінність--Олієвмісна сировина--Борошно
Анотація: Застосовуючи математичні методи моделювання розроблено низку харчових систем із удосконаленим амінокислотним складом на основі борошна пшеничного та олієвмісної сировини, зокрема шротів сої та льону. Визначено біологічну цінність білків змодельованих харчових систем.


Дод.точки доступу:
Матвєєва, Т. В.; Патченко, В. Ю.; Бєлінська, А. П.; Хареба, О. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)