Матко, С. В. Моделювання процесу освітлення яблучного соку шунгітом [Текст] / С. В. Матко, Л. М. Мельник, О. С. Бессараб> // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 4. - С. 149-153 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Соки--Технологія Харчові виробництва--Математичне моделювання Кл.слова (ненормовані): адсорбційне очищення -- оптимізація -- рівняння регресії Дод.точки доступу: Мельник, Л. М.; Бессараб, О. С. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Погорілий, Т. М. Об'ємна геометрична модель парової бульбашки в системі комірок: кристали цукру-міжкристальні розчини сахарози- парова бульбашка [Текст] / Т. М. Погорілий> // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 4. - С. 154-163 : рис. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Харчові виробництва--Математичне моделювання Цукрова промисловість--Технологія Кл.слова (ненормовані): комірчаста модель -- площа поверхні -- об'єм виділеної області Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |