Романишин, Н. М. "Е" - ознака смерті? [Текст] / Н. М. Романишин, М. В. Мороз> // Екологічний вісник. - 2012. - № 6. - С. 17-19. - Бібліогр. с. 19 (6 назв) Рубрики: Харчові добавки Анотація: У статті подано інформацію про харчові добавки, зокрема стосовно історії їх виникнення, класифікації та впливу на організм людини. Дод.точки доступу: Мороз, М.В. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Страшинський, І. Харчові фосфати-у технології м'ясопродуктів : деякі аспекти їх вибору при виготовлені продукції / І. Страшинський> // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 6. - С. 25-27 Рубрики: М'ясо і м'ясопродукти--Добавки Харчові добавки Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Клименко, М. Джерело органічного фосфору й кальцію : Науковці проаналізували радіоактивне забруднення курячих кісток з метою створення збалансованих харчових продуктів / М. Клименко> // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 3. - С. 21-22 Рубрики: Харчові добавки Кл.слова (ненормовані): Харчові кістки Анотація: Одне з найдоступніших і ефективних джерел мінеральних речовин-кістки, а найбільш перспективне з підгалузей тваринництва-птахівництво. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Крисюк, І. П. Інноваційні пропозиції для впровадження комплексних дієтичних добавок при цукровому діабеті та хелікобактеріозі шлунка [Текст] / І. П. Крисюк> // Наука та інновації. - 2018. - N 5. - С. 37-42. - Біблиогр. в кінці ст. Рубрики: Харчові добавки Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |