Романишин, Н. М.
    "Е" - ознака смерті? [Текст] / Н. М. Романишин, М. В. Мороз // Екологічний вісник. - 2012. - № 6. - С. 17-19. - Бібліогр. с. 19 (6 назв)
ББК 51.23
Рубрики: Харчові добавки
Анотація: У статті подано інформацію про харчові добавки, зокрема стосовно історії їх виникнення, класифікації та впливу на організм людини.


Дод.точки доступу:
Мороз, М.В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Страшинський, І.
    Харчові фосфати-у технології м'ясопродуктів : деякі аспекти їх вибору при виготовлені продукції / І. Страшинський // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 6. - С. 25-27
Рубрики: М'ясо і м'ясопродукти--Добавки
   Харчові добавки



Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Клименко, М.
    Джерело органічного фосфору й кальцію : Науковці проаналізували радіоактивне забруднення курячих кісток з метою створення збалансованих харчових продуктів / М. Клименко // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 3. - С. 21-22
Рубрики: Харчові добавки
Кл.слова (ненормовані):
Харчові кістки
Анотація: Одне з найдоступніших і ефективних джерел мінеральних речовин-кістки, а найбільш перспективне з підгалузей тваринництва-птахівництво.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Крисюк, І. П.
    Інноваційні пропозиції для впровадження комплексних дієтичних добавок при цукровому діабеті та хелікобактеріозі шлунка [Текст] / І. П. Крисюк // Наука та інновації. - 2018. - N 5. - С. 37-42. - Біблиогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчові добавки


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)