Адамчук, Т. В. Санітарні заходи щодо харчових добавок, ароматизаторів та ензимів. Ризики для здоров'я у контексті змін, внесених до законодавства України [Текст] / Т. В. Адамчук, Н. Є. Чумак> // Довкілля та здоров'я. - 2016. - № 3. - С. 68-73. - Бібліогр.: с. 73 Рубрики: Харчові домішки--Раціональне харчування Харчові продукти--Безпека--Правове регулювання--Європейський Союз (ЄС)--Україна Кл.слова (ненормовані): ароматизатори -- харчовий ензим -- реєстрація харчових добавок Дод.точки доступу: Чумак, Н. Є. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Ільченко, Наталія. Що ви маєте знати про глутамат натрію? [Текст] / Наталія Ільченко> // Безпека життєдіяльності. - 2020. - № 5. - С. 6-7 : іл. Рубрики: Харчові домішки--Раціональне харчування Кл.слова (ненормовані): підсилювач смаку -- мононатрієва сіль глутамінової кислоти -- харчова добавка -- протипоказання -- чинить побічну дію -- безпечний раціон харчування Анотація: Щоб ефективно скоригувати раціон харчування, потрібно більше дізнаватися про корисні або шкідливі властивості тих чи інших харчових добавок. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |