Адамчук, Т. В.
    Санітарні заходи щодо харчових добавок, ароматизаторів та ензимів. Ризики для здоров'я у контексті змін, внесених до законодавства України [Текст] / Т. В. Адамчук, Н. Є. Чумак // Довкілля та здоров'я. - 2016. - № 3. - С. 68-73. - Бібліогр.: с. 73
Рубрики: Харчові домішки--Раціональне харчування
   Харчові продукти--Безпека--Правове регулювання--Європейський Союз (ЄС)--Україна

Кл.слова (ненормовані):
ароматизатори -- харчовий ензим -- реєстрація харчових добавок


Дод.точки доступу:
Чумак, Н. Є.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Ільченко, Наталія.
    Що ви маєте знати про глутамат натрію? [Текст] / Наталія Ільченко // Безпека життєдіяльності. - 2020. - № 5. - С. 6-7 : іл.
Рубрики: Харчові домішки--Раціональне харчування
Кл.слова (ненормовані):
підсилювач смаку -- мононатрієва сіль глутамінової кислоти -- харчова добавка -- протипоказання -- чинить побічну дію -- безпечний раціон харчування
Анотація: Щоб ефективно скоригувати раціон харчування, потрібно більше дізнаватися про корисні або шкідливі властивості тих чи інших харчових добавок.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)