Архіпова, Г. І.
    Особливості екологічного маркування продуктів харчування в Україні [Текст] / Г. І. Архіпова, Г. І. Прценко, О. В. Тройченко // Екологічний вісник. - 2011. - № 1. - С. 27-28. - Бібліогр. с. 28 (5 назв)
Рубрики: Харчові продукти--Маркування
Анотація: У статті йдеться про якість та безпеку продуктів і продовольчої сировини. Визнано необхідність забезпечення права кожної людини на інформацію про харчові продукти - маркування. Розлянуто типи програм екологічного маркування.


Дод.точки доступу:
Прценко, Г.І.; Тройченко, О.В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Скидан, О.
    Система маркування продуктів : Має бути адаптована до світових стандартів, водночас враховувати національні особливості / О. Скидан // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 2. - С. 4-6. - Зміст: Незбалансованність харчування ; Як маркувати продукцію? ; Інформація має бути правдивою
Рубрики: Маркування продуктів
   Харчові продукти--Маркування

   Продовольча політика--Продовольча безпека

Анотація: Програма Всесвітньої організації охорони здоров'я "Харчування і продовольча безпека" спрямована на те, щоб питання харчування зайняли вагоміше місце в політиці держав.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)