Баль-Прилипко, Л. В. Значення води у формуванні показників якості та безпеки сировини і продуктів харчування [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко> // Ефективне птахівництво. - 2015. - № 9. - С. 33-38 : рис., табл. Рубрики: Харчові продукти--М’ясне виробництво--Якість М'ясні продукти--Безпека Кл.слова (ненормовані): якість продукції -- безпека м'ясних продуктів -- функції води -- очищення води -- озонування води -- срібло -- водопідготовка Анотація: Споживчі та технологічні властивості м'ясопродуктів значною мірою визначаються вмістом вологи. Поряд із традиційними гігроскопічними характеристиками, такими як водоутримувальна і вологозв'язувальна здатності (ВУЗ і ВЗЗ), для оцінки якості готової продукції в м'ясній промисловості все більше застосування знаходить "активність води", що є інтегральним показником стану вологи харчового продукту. Розглянуте питання значення води у формуванні показників якості та безпеки сировини і продуктів харчування. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |