Проценко, Л. В. Вплив хмельових заквасок різних сортів хмелю на якісні показники хліба [Текст] / Л. В. Проценко, І. О. Пасічник> // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 7. - С. 64-66. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Хлібопекарне виробництво--Добавки Анотація: Досліджено вплив хмельових заквасок, виготовлених з ароматичних і гірких сортів хмелю, на якісні показники пшеничного хліба. Наведено результати фізико-хімічного аналізу та органолептичної оцінки пшеничного хліба, виготовленого з додаванням хмельового відвару. Дод.точки доступу: Пасічник, І.О. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Фітодобавки на основі зелених паростків пшениці у хлібопекарському виробництві [Текст] / О. Савченко, О. Сиза, М. Коваленко, О. Купчик> // Технічні науки та технології. - 2016. - № 1. - С. 234-239 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 239 . - ISSN 2411-5363 Рубрики: Хлібопекарне виробництво--Добавки Кл.слова (ненормовані): вітаміни -- мікроелементи -- ферменти -- зернові культури Дод.точки доступу: Савченко, Олеся; Сиза, Ольга; Коваленко, Марина; Купчик, Олена Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Буяльська, Наталія. Використання продуктів переробки амаранту у виробництві хлібобулочних виробів [Текст] / Наталія Буяльська, Олена Литвиненко, Наталя Денисова> // Технічні науки та технології. - 2019. - № 3. - С. 226-233 : табл. - Бібліогр.: с. 231-233
Кл.слова (ненормовані): рогалики фруктові -- органолептичні показники -- фізико-хімічні показники -- добавка шпроту насіння амаранту -- подрібнене листя амаранту Дод.точки доступу: Литвиненко, Олена; Денисова, Наталя Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Денисова, Наталя. Використання добавок безглютенового борошна в технології виробництва хлібобулочних виробів [Текст] / Наталя Денисова, Маргарита Зінюк, Наталія Буяльська> // Технічні науки та технології. - 2019. - № 3. - С. 234-240 : табл. - Бібліогр.: с. 239-240
Кл.слова (ненормовані): пшеничний хліб -- безглютенове борошно рисове -- безглютенове борошно гречане -- безглютенове борошно кукурудзяне -- корисність хлібобулочних виробів -- органолептичні характеристики хлібобулочних виробів Дод.точки доступу: Зінюк, Маргарита; Буяльська, Наталія Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Савченко, Олеся. Технологія виготовлення житньо-пшеничного хліба на заквасках із використанням базиліку [Текст] / Олеся Савченко, Юлія Калініченко> // Технічні науки та технології. - 2019. - № 4. - С. 183-191 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 189-191
Кл.слова (ненормовані): кислотність -- якість хліба -- тісто Дод.точки доступу: Калініченко, Юлія Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |