Тенденції та перспективи розвитку хлібопекарського виробництва в європейських країнах [Текст] / М. П. Сичевський [та ін.] // Економіка АПК. - 2020. - № 7. - С. 54-67 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Хлібопекарне виробництво--Розвиток виробництва
Кл.слова (ненормовані):
хліб -- розвиток -- хлібобулочні вироби -- європейські країни -- виробництво -- експорт -- купівельна спроможність
Анотація: Мета статті - оцінити тенденції розвитку виробництва хлібопекарської продукції в країнах європейського простору та можливості національної промисловості щодо зміцнення позицій на внутрішньому і зовнішньому ринку. Розраховано на фахівців у сфері економіка харчової промисловості та хлібопекарської галузі, працівників наукової сфери, викладачів, аспірантів і студентів вищих навчальних закладів. Результати дослідження можуть застосовуватися фахівцями для оцінки рівня розвитку хлібопекарського виробництва в окремих країнах європейського простору, працівниками органів державного управління при виборі напрямів продовольчої політики, науковими співробітниками для розширення сфери дослідження.


Дод.точки доступу:
Сичевський, М. П.; Шпичак, О. М.; Коваленко, О. В.; Куць, О. І.; Бокій, О. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)