Головач, В. В.
    Шахрайство в ресторані та як з ним боротися ( продовження) . Шахрайство барменів [Текст] / В. В. Головач // Економіка. Фінанси. Право. - 2011. - № 1. - С. 32-34
Рубрики: Шахрайство--Ресторан
Кл.слова (ненормовані):
клієнт -- зайва готівка -- "ліва" -- продукція -- надлишки
Анотація: В даній статті розглянуті способи шахрайства барменів в ресторані . Показані самі розповсюджені приклади шахрайства барменів та співучасть з іншими працівниками ресторану.

Є примірники у відділах:
ВДЕТПСГН (06.05.2011р. - Б.ц.) (вільний)




    Головач, В. В.
    Шахрайство в ресторані та як з ним боротися (продовження) Шахрайство кухарів [Текст] / В. В. Головач // Економіка. Фінанси. Право. - 2011. - № 2. - С. 33-35
Рубрики: Шахрайство--Ресторан
Кл.слова (ненормовані):
шеф-кухар -- штучне збільшення ваги -- заміна дорогих продуктів -- списання -- сумнівна якість -- фіктивні закупівлі
Анотація: У статті висвітлюється сучасний стан шахрайства кухарів в ресторані. Показано способи шахрайства кухарів та чинники , які спонукають до вчинення цих злочинів.

Є примірники у відділах:
ВДЕТПСГН (06.05.2011р. - Б.ц.) (вільний)




    Головач, В. В.
    Шахрайство в ресторані та як з ним боротися [Текст] / В. В. Головач // Економіка. Фінанси. Право. - 2010. - № 12. - С. 32-35 ; Економіка. Фінанси. Право. - 2011. - № 1. - С. 32-34 ; Економіка. Фінанси. Право. - 2011. - № 2. - С. 33-38 ; Економіка. Фінанси. Право. - 2011. - № 3. - С. 32--35
Рубрики: Шахрайство--Ресторан
Анотація: В статті дана характеристика шахрайства та розглянуто способи шахрайства працівників ресторану. Запропоновано організацію боротьби з конкретними видами шахрайства в ресторанному бізнесі.

Є примірники у відділах:
ВДЕТПСГН (25.05.2011р. - Б.ц.) (вільний)