Головач, В. В.
    Шахрайство в ресторані та як з ним боротися (продовження). Виявлення шахрайства в ресторані методами економіко-правового аналізу [Текст] / В. В. Головач // Економіка. Фінанси. Право. - 2011. - № 4. - С. 25-33 : табл.
Рубрики: Шахрайство--Ресторани
   Господарські правопорушення--Економіко-правовий аналіз--Ресторани

Анотація: Стаття дає поняття економіко-правового аналізу який ставить за мету вивчення особливого вигляду відхиленьі ненгативних явищ у сфері економіки. На конкретних прикладах показано як в ресторанах шляхом економіко-правовго анаплізу можливо вести боротьбу з господарськими правопорушеннями, в першу чергу з шахрайством персоналу.

Є примірники у відділах:
ВДЕТПСГН (25.05.2011р. - Б.ц.) (вільний)




    Головач, В. В.
    Шахрайство в ресторані та як з ним боротися (продовження) тактика і методика боротьби з шахрайством в ресторані [Текст] / В. В. Головач // Економіка. Фінанси. Право. - 2011. - № 5. - С. 32-43. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Шахрайство--Ресторани
Кл.слова (ненормовані):
профілактика -- притягнення до відповідальності -- технологічна карта -- організація обліку -- калькуляція -- контроль -- інвентаризація
Анотація: Стаття дає поняття тактики і методики боротьби з шахрайством в ресторані . Надається перевага комплексним підходам в організації боротьби з шахрайством в ресторані.