Щербань, Т.
    Якість свинини від тварин, помісних з генотипом миргородської породи [Текст] / Т. Щербань // Тваринництво України. - 2014. - № 8-9. - С. 35-38. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК 46
Рубрики: Свинарство--Селекція--Схрещування
   Якість м'яса свинини

Кл.слова (ненормовані):
хімічні показники м'яса -- пісна свинина -- міжпорідне схрещування -- якість підшкірного сала -- гібридизація свиней
Анотація: Проведено оцінку впливу промислового схрещування на якість свинини із залученням порід різного напряму продуктивності. Встановлено перевагу помісей миргородської породи з м'ясними генотипами над чистокровними аналогами ха хімічним складом найдовшого м'яза спини.