Исмаилов, В. А. Методы обеспечения развития потребительского рынка [Текст] / В. А. Исмаилов, О. І. Андрєєва> // Економіка та держава. - 2019. - № 5. - С. 101-105 : рис. - Библиогр.: с. 105
Кл.слова (ненормовані): товариний ринок -- промисловість -- сільське господарство -- світова економіка Анотація: В статье изучается обеспечение развития национального потребительского рынка. Представленная статья описывает пути развития потребительского рынка и рассматриваются основные направления регулирования деятельности потребителского рынка. Дод.точки доступу: Андрєєва, О. І. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Ляденко, Т. В. Аналіз стану реалізації організаційно-економічного механізму маркетингу залізорудних підприємств України [Текст] / Т. В. Ляденко> // Економіка та держава. - 2019. - № 5. - С. 111-117 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 116-117
Кл.слова (ненормовані): виробничо-збутова діяльність -- залізорудні родовища -- інтерактивний маркетинг Анотація: У статті надано загальну оцінку забезпеченості України залізною рудою. Проведено експертну оцінку використання форм реалізації організаційно-економічного механізму маркетингового управління виробничо-збутовою діяльністю та використання маркетингових інструментів стимулювання збуту. Дод.точки доступу: Дикий, І. А. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Мальчик, Мар'яна. Сучасні тренди переробки сироватки операторами ринку молока та молочної продукції: світовий досвід [Текст] / Мар'яна Мальчик, Олена Попко> // Маркетинг в Українi. - 2020. - № 2. - С. 10-19 : рис. - Бібліогр.: с. 18-19
Кл.слова (ненормовані): товарна номенклатура -- оператори ринку -- мембранні технології -- натуральні продукти Анотація: Інгредієнди на основі молочної сироватки є важливими компонентами харчової продукції. Споживання молочних інгредієнтів стрімко зростає у всьому світі в зв'язку з розвитком концентрації здорового харчування. В першу чергу, це стосується концентратів сироваткового білка, які мають широку сферу застосування в дитячому, спортивному, лікуально-профілактичному харчуванні. Авторки статті розповідають про світовий досвід сучасних трендів переробки сироватки операторами ринку молока та молочної продукції. Дод.точки доступу: Попко, Олена Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |