Крамаренко, Дмитро. Дослідження впливу добавок гідробіонітів на властивості клейковини пшеничного борошна [Текст] / Дмитро Крамаренко, Володимир Дуб> // Технічні науки та технології. - 2017. - № 4. - С. 195-202 : рис. - Бібліогр.: с. 200 . - ISSN 2411-5363
Кл.слова (ненормовані): хлібобулочні вироби -- тісто -- мікроелементи -- гідролізат Анотація: У результаті проведених досліджень авторами було встановлено, що добавки гідробіонітів укріплюють клейковину тіста, зменшують показники розтяжності та показники ІДК, поряд з цим добавки цистозіри і ламінарії зменшують вміст сирої клейковини. Перспективою подальших досліджень є оптимізація вмісту добавок у виробах з дріжджового тіста та розробка нових технологій хлібобулочних виробів з добавками гідробіонітів. Дод.точки доступу: Дуб, Володимир Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Технологія виготовлення житньо-пшеничного хліба на заквасках із використанням перцю болгарського сухого [Текст] / О. Савченко [та ін.]> // Технічні науки та технології. - 2018. - № 4. - С. 230-237 : табл., рис. - Бібліогр.: с. 235-237
Кл.слова (ненормовані): закваска спонтанного бродіння -- мікроелементи -- вітаміни -- якість хліба Дод.точки доступу: Савченко, Олеся; Лемеш, Марина; Гунько, Дмитро; Сиза, Ольга; Челябієва, Вікторія Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Савченко, Олеся. Технологія виготовлення житньо-пшеничного хліба на заквасках із використанням базиліку [Текст] / Олеся Савченко, Юлія Калініченко> // Технічні науки та технології. - 2019. - № 4. - С. 183-191 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 189-191
Кл.слова (ненормовані): кислотність -- якість хліба -- тісто Дод.точки доступу: Калініченко, Юлія Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |