Порошок з вичавків ягід калини в технології виробництва пшеничного хліба [Текст] / Ольга Сиза, Олеся Савченко, Ірина Журок, Марина Дорожинська> // Технічні науки та технології. - 2017. - № 4. - С. 176-188 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 184-185 . - ISSN 2411-5363
Кл.слова (ненормовані): безпарний спосіб -- аскорбінова кислота -- переробка плодів -- борошняні вироби Дод.точки доступу: Сиза, Ольга; Савченко, Олеся; Журок, Ірина; Дорожинська, Марина Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Буяльська, Наталія. Використання кальцієвмісних добавок у виробництві хлібобулочних виробів функціонального призначення [Текст] / Наталія Буяльська, Олена Музиченко> // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2018. - № 1. - С. 168-177 : табл. - Бібліогр.: с. 174 . - ISSN 2411-5363
Кл.слова (ненормовані): макроелементи -- рецептура -- пліснявіння -- патогенна мікрофлора Анотація: Забезпечити оптимальне споживання кальцію з раціоном за допомогою звичайних продуктів харчування важко, і це порушує питання про необхідність створення продуктів функціонального призначення, додатково збагачених цим макроелементом. Саме на основі хліба легко створити функціональний продукт з додаванням різноманітних біологічно-активних добавок, які, на відміну від традиційного продукту, спрямовані на оздоровлення та профілактику основних захворювань. Дод.точки доступу: Музиченко, Олена Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Буяльська, Наталія. Використання продуктів переробки цикорію коренеплідного в технології виробництва борошняних кондитерських виробів [Текст] / Наталія Буяльська, Юлія Ткаченко, Наталія Денисова> // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2018. - № 2. - С. 196-203 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 201
Переробка продукції--Цикорій Кл.слова (ненормовані): інсулін -- пісочне тісто -- печиво Анотація: У статті доведено доцільність використання порошку цикорію для розроблення нових сортів борошняних кондитерських виробів із підвищеною харчовою цінністю, які рекомендовані як для масового споживання, так і як продукти функціонального харчування. Дод.точки доступу: Ткаченко, Юлія; Денисова, Наталія Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Буяльська, Наталія. Використання йодовмісних добавок у виробництві хлібобулочних виробів оздоровчого призначення [Текст] / Наталія Буяльська, Валерія Воєдило, Наталя Денисова> // Технічні науки та технології. - 2019. - № 2. - С. 137-144 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 141-143
Кл.слова (ненормовані): мікроелементи -- забезпечення населення йодом -- захворювання -- збагачення кухонної солі калій йодатом -- вміст йоду в збагачених виробах -- показники якості тіста -- доцільність застосування йодовмісних добавок Дод.точки доступу: Воєдило, Валерія; Денисова, Наталя Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Буяльська, Наталія. Використання продуктів переробки амаранту у виробництві хлібобулочних виробів [Текст] / Наталія Буяльська, Олена Литвиненко, Наталя Денисова> // Технічні науки та технології. - 2019. - № 3. - С. 226-233 : табл. - Бібліогр.: с. 231-233
Кл.слова (ненормовані): рогалики фруктові -- органолептичні показники -- фізико-хімічні показники -- добавка шпроту насіння амаранту -- подрібнене листя амаранту Дод.точки доступу: Литвиненко, Олена; Денисова, Наталя Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |