Порошок з вичавків ягід калини в технології виробництва пшеничного хліба [Текст] / Ольга Сиза, Олеся Савченко, Ірина Журок, Марина Дорожинська // Технічні науки та технології. - 2017. - № 4. - С. 176-188 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 184-185 . - ISSN 2411-5363
УДК
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Харчові добавки--Калина
Кл.слова (ненормовані):
безпарний спосіб -- аскорбінова кислота -- переробка плодів -- борошняні вироби


Дод.точки доступу:
Сиза, Ольга; Савченко, Олеся; Журок, Ірина; Дорожинська, Марина

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Буяльська, Наталія.
    Використання кальцієвмісних добавок у виробництві хлібобулочних виробів функціонального призначення [Текст] / Наталія Буяльська, Олена Музиченко // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2018. - № 1. - С. 168-177 : табл. - Бібліогр.: с. 174 . - ISSN 2411-5363
УДК
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Добавки--Кальцій
Кл.слова (ненормовані):
макроелементи -- рецептура -- пліснявіння -- патогенна мікрофлора
Анотація: Забезпечити оптимальне споживання кальцію з раціоном за допомогою звичайних продуктів харчування важко, і це порушує питання про необхідність створення продуктів функціонального призначення, додатково збагачених цим макроелементом. Саме на основі хліба легко створити функціональний продукт з додаванням різноманітних біологічно-активних добавок, які, на відміну від традиційного продукту, спрямовані на оздоровлення та профілактику основних захворювань.


Дод.точки доступу:
Музиченко, Олена

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Буяльська, Наталія.
    Використання продуктів переробки цикорію коренеплідного в технології виробництва борошняних кондитерських виробів [Текст] / Наталія Буяльська, Юлія Ткаченко, Наталія Денисова // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2018. - № 2. - С. 196-203 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 201
УДК
Рубрики: Кондитерські вироби--Технологія виробництва
   Переробка продукції--Цикорій

Кл.слова (ненормовані):
інсулін -- пісочне тісто -- печиво
Анотація: У статті доведено доцільність використання порошку цикорію для розроблення нових сортів борошняних кондитерських виробів із підвищеною харчовою цінністю, які рекомендовані як для масового споживання, так і як продукти функціонального харчування.


Дод.точки доступу:
Ткаченко, Юлія; Денисова, Наталія

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Буяльська, Наталія.
    Використання йодовмісних добавок у виробництві хлібобулочних виробів оздоровчого призначення [Текст] / Наталія Буяльська, Валерія Воєдило, Наталя Денисова // Технічні науки та технології. - 2019. - № 2. - С. 137-144 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 141-143
УДК
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Харчові домішки--Йод
Кл.слова (ненормовані):
мікроелементи -- забезпечення населення йодом -- захворювання -- збагачення кухонної солі калій йодатом -- вміст йоду в збагачених виробах -- показники якості тіста -- доцільність застосування йодовмісних добавок


Дод.точки доступу:
Воєдило, Валерія; Денисова, Наталя

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Буяльська, Наталія.
    Використання продуктів переробки амаранту у виробництві хлібобулочних виробів [Текст] / Наталія Буяльська, Олена Литвиненко, Наталя Денисова // Технічні науки та технології. - 2019. - № 3. - С. 226-233 : табл. - Бібліогр.: с. 231-233
УДК
Рубрики: Хлібопекарне виробництво--Добавки
Кл.слова (ненормовані):
рогалики фруктові -- органолептичні показники -- фізико-хімічні показники -- добавка шпроту насіння амаранту -- подрібнене листя амаранту


Дод.точки доступу:
Литвиненко, Олена; Денисова, Наталя

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)