Заміна гідрогенізованих жирів на рослинну олію у складі борошняних кондитерських виробів [Текст] / Оксана Гуменюк, Марія Ксенюк, Ольга Дениско, Аліна Кирій> // Технічні науки та технології. - 2019. - № 2. - С. 165-169 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 168-169
Кл.слова (ненормовані): транс-ізомерні жирні кислоти -- бітартрат калію -- харчові добавки стабілізуючої дії -- полісахариди і білки -- альтернативні джерела жирової сировини -- рецептури борошняного кондитерського виробу Дод.точки доступу: Гуменюк, Оксана; Ксенюк, Марія; Дениско, Ольга; Кирій, Аліна Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Дорохович, Вікторія. Зменшення глікемічності та калорійності пряників шляхом застосування цукрозамінників мальтитола та ізомальтитола [Текст] / Вікторія Дорохович, Анна Донець> // Технічні науки та технології. - 2019. - № 1. - С. 189-194 : табл. - Бібліогр.: с. 201
Кл.слова (ненормовані): цукровий діабет -- харчові добавки -- фруктоза Анотація: Впровадження у виробництво розроблених пряників дозволить розширити асортимент борошняних кондитерських виробів, які зможуть споживати хворі на цукровий діабет. Дод.точки доступу: Донець, Анна Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Романовська, Ольга. Комплексна оцінка якості бісквітів [Текст] / Ольга Романовська> // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2021. - № 4. - С. 121-127 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 127
Кл.слова (ненормовані): харчова цінність -- функція Харрінгтона -- технологічний процес -- мінеральні елементи Анотація: У статті розраховано комплексну оцінку якості бісквітів із борошна "Здоров'я" з пророщеного зерна пшениці та порошком керобу. На основі принципів і методів кваліметрії обрано номенклатуру найбільш значущих одиничних показників якості бісквітів. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |