Заморська, Ірина.
    Вміст токсичних елементів в ягодах суниці садової та продуктах переробки з них [Текст] / Ірина Заморська // Технічні науки та технології. - 2017. - № 4. - С. 189-194 : табл. - Бібліогр.: с. 192-193 . - ISSN 2411-5363
УДК
Рубрики: Суниця--Переробка плодів і ягід--Токсичні речовини
Кл.слова (ненормовані):
харчова промисловість -- кадмій -- свинець -- ртуть
Анотація: У харчовій промисловості існує проблема хімічного забруднення сировини та харчової продукції, що зумовлено діяльністю людини та неналежною сільськогосподарською практикою. Досліджено вміст токсичних елементів у свіжих, заморожених ягодах суниці садової та продуктах їх переробки.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Заморська, Ірина.
    Поліпшення консистенції заморожених пюреподібних сумішей на основі пюре суничного [Текст] / Ірина Заморська // Технічні науки та технології. - 2018. - № 1. - С. 188-194 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 192
УДК
Рубрики: Харчова промисловість--Концентрати--Суниця
Кл.слова (ненормовані):
хімічний склад -- напівфабрикати -- мінеральні речовини -- аскорбінова кислота


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Заморська, Ірина.
    Оцінка технологічних властивостей ягід суниці садової [Текст] / Ірина Заморська // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2018. - № 2. - С. 216-221 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 219
УДК
Рубрики: Ягоди--Вирощування--Суниця
Кл.слова (ненормовані):
заморожування -- середня маса -- аскорбінова кислота


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)