Буяльська, Наталія.
    Використання кальцієвмісних добавок у виробництві хлібобулочних виробів функціонального призначення [Текст] / Наталія Буяльська, Олена Музиченко // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2018. - № 1. - С. 168-177 : табл. - Бібліогр.: с. 174 . - ISSN 2411-5363
УДК
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Добавки--Кальцій
Кл.слова (ненормовані):
макроелементи -- рецептура -- пліснявіння -- патогенна мікрофлора
Анотація: Забезпечити оптимальне споживання кальцію з раціоном за допомогою звичайних продуктів харчування важко, і це порушує питання про необхідність створення продуктів функціонального призначення, додатково збагачених цим макроелементом. Саме на основі хліба легко створити функціональний продукт з додаванням різноманітних біологічно-активних добавок, які, на відміну від традиційного продукту, спрямовані на оздоровлення та профілактику основних захворювань.


Дод.точки доступу:
Музиченко, Олена

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)