Баль-Прилипко, Л. В. Значення води у формуванні показників якості та безпеки сировини і продуктів харчування [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко> // Ефективне птахівництво. - 2015. - № 9. - С. 33-38 : рис., табл. Рубрики: Харчові продукти--М’ясне виробництво--Якість М'ясні продукти--Безпека Кл.слова (ненормовані): якість продукції -- безпека м'ясних продуктів -- функції води -- очищення води -- озонування води -- срібло -- водопідготовка Анотація: Споживчі та технологічні властивості м'ясопродуктів значною мірою визначаються вмістом вологи. Поряд із традиційними гігроскопічними характеристиками, такими як водоутримувальна і вологозв'язувальна здатності (ВУЗ і ВЗЗ), для оцінки якості готової продукції в м'ясній промисловості все більше застосування знаходить "активність води", що є інтегральним показником стану вологи харчового продукту. Розглянуте питання значення води у формуванні показників якості та безпеки сировини і продуктів харчування. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Баль-Прилипко, Л. В. Удосконалення методу очищення стічних вод м'ясопереробного підприємства [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко, О. П. Сокирко> // Стандартизацiя, сертифiкацiя, якiсть. - 2015. - № 4. - С. 41-44 : табл. - Бібліогр.: с. 44 Рубрики: М'ясне виробництво--Стічні води--Очищення Кл.слова (ненормовані): показники якості -- аналіз стічних вод -- гранично допустимі норми -- розмір похибки -- хімічне споживання кисню Дод.точки доступу: Сокирко, О. П. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Баль-Прилипко, Л. В. Значення води у формуванні показників якості та безпеки сировини і продуктів харчування [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко> // Ефективне тваринництво. - 2015. - № 6. - С. 22-27 : рис., табл. Рубрики: М'ясне виробництво--Вода--Якість Кл.слова (ненормовані): продукти харчування -- очищення води -- м'ясопродукти -- "активність води" -- хлорування води Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Баль-Прилипко, Л. В. Розроблення технічних умов на твердий відхід очищення стічних вод м'ясопереробного підприємства [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко, О. П. Сокирко> // Стандартизацiя, сертифiкацiя, якiсть. - 2015. - № 5. - С. 8-11 : табл. - Бібліогр.: с. 11 Рубрики: М'ясне виробництво--Стічні води--Очищення Кл.слова (ненормовані): токсичні домішки -- шлам -- органічні добрива -- методологія очищення стоків -- вимоги нормативних документів -- мінеральні компоненти Дод.точки доступу: Сокирко, О. П. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Напрями, досягнення та перспективи біотехнології у харчовій промисловості [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко [та ін.]> // Мікробіологічний журнал. - 2016. - № 3. - С. 99-111 : рис. - Бібліогр.: с. 109-111 . - ISSN 0201-8462 Рубрики: Біотехнології--Інновації--Харчова промисловість Кл.слова (ненормовані): генна інженерія -- ферменти -- бактеріальні препарати -- лактобактерії Дод.точки доступу: Баль-Прилипко, Л. В.; Патика, М. В.; Леонова, Б. І.; Старкова, Е. Р.; Брона, А. І. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |