Баль-Прилипко, Л. В.
    Значення води у формуванні показників якості та безпеки сировини і продуктів харчування [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко // Ефективне птахівництво. - 2015. - № 9. - С. 33-38 : рис., табл.
Рубрики: Харчові продукти--М’ясне виробництво--Якість
   М'ясні продукти--Безпека

Кл.слова (ненормовані):
якість продукції -- безпека м'ясних продуктів -- функції води -- очищення води -- озонування води -- срібло -- водопідготовка
Анотація: Споживчі та технологічні властивості м'ясопродуктів значною мірою визначаються вмістом вологи. Поряд із традиційними гігроскопічними характеристиками, такими як водоутримувальна і вологозв'язувальна здатності (ВУЗ і ВЗЗ), для оцінки якості готової продукції в м'ясній промисловості все більше застосування знаходить "активність води", що є інтегральним показником стану вологи харчового продукту. Розглянуте питання значення води у формуванні показників якості та безпеки сировини і продуктів харчування.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Баль-Прилипко, Л. В.
    Удосконалення методу очищення стічних вод м'ясопереробного підприємства [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко, О. П. Сокирко // Стандартизацiя, сертифiкацiя, якiсть. - 2015. - № 4. - С. 41-44 : табл. - Бібліогр.: с. 44
Рубрики: М'ясне виробництво--Стічні води--Очищення
Кл.слова (ненормовані):
показники якості -- аналіз стічних вод -- гранично допустимі норми -- розмір похибки -- хімічне споживання кисню


Дод.точки доступу:
Сокирко, О. П.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Баль-Прилипко, Л. В.
    Значення води у формуванні показників якості та безпеки сировини і продуктів харчування [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко // Ефективне тваринництво. - 2015. - № 6. - С. 22-27 : рис., табл.
Рубрики: М'ясне виробництво--Вода--Якість
Кл.слова (ненормовані):
продукти харчування -- очищення води -- м'ясопродукти -- "активність води" -- хлорування води


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Баль-Прилипко, Л. В.
    Розроблення технічних умов на твердий відхід очищення стічних вод м'ясопереробного підприємства [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко, О. П. Сокирко // Стандартизацiя, сертифiкацiя, якiсть. - 2015. - № 5. - С. 8-11 : табл. - Бібліогр.: с. 11
Рубрики: М'ясне виробництво--Стічні води--Очищення
Кл.слова (ненормовані):
токсичні домішки -- шлам -- органічні добрива -- методологія очищення стоків -- вимоги нормативних документів -- мінеральні компоненти


Дод.точки доступу:
Сокирко, О. П.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





   
    Напрями, досягнення та перспективи біотехнології у харчовій промисловості [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко [та ін.] // Мікробіологічний журнал. - 2016. - № 3. - С. 99-111 : рис. - Бібліогр.: с. 109-111 . - ISSN 0201-8462
Рубрики: Біотехнології--Інновації--Харчова промисловість
Кл.слова (ненормовані):
генна інженерія -- ферменти -- бактеріальні препарати -- лактобактерії


Дод.точки доступу:
Баль-Прилипко, Л. В.; Патика, М. В.; Леонова, Б. І.; Старкова, Е. Р.; Брона, А. І.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)