Боярко, Ірина. Оцінка впливу державних витрат на забезпечення економічного зростання [Текст] / І. Боярко, Н. Дехтяр, О. Дейнека> // Вісник Національного банку України. - 2013. - № 3. - С. 28-32. - Бiблiогр. в пiдрядк. прим. . - табл., граф. Рубрики: Економічний розвиток Анотація: Досліджується вплив державних витрат на забезпечення економічного зростання на прикладі країн ЄС та України. Проаналізовано відповідність бюджетної політики України положенням закону Вагнера та ефекту Армі-Рана. Дод.точки доступу: Дехтяр, Надія; Дейнека, Ольга Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Боярко, Ірина. Аналіз бюджетної політики країн ЄС та України у сфері формування та використання державних видатків [Текст] / І. Боярко, Н. Дехтяр, О. Дейнека> // Вісник Національного банку України. - 2013. - № 9. - С. 17-21. - Бібліогр. с. 21 (14 назв) Рубрики: Державний бюджет--Витрати Бюджетна політика Анотація: Проаналізовано формування державних видатків країн ЄС і України за функціональною ознакою. Досліджено стан відповідності реалізації бюджетної політики України у сфері формування та використання державних видатків принципам організації бюджетних відносин європейського співтовариства. Дод.точки доступу: Дехтяр, Надія; Дейнека, Ольга Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Дехтяр, Надія. Особливості врахування додаткових (суб'єктивних) факторів при проведенні оцінки кредитоспроможності позичальника-юридичної особи [Текст] / Н. Дехтяр, О. Дейнека, І. Боярко> // Вісник Національного банку України. - 2015. - № 4. - С. 71-75. - Бібліогр. с. 75 (14 назв) Рубрики: Банківські кредити Дод.точки доступу: Дейнека, Ольга; Боярко, Ірина Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Боярко, Ірина. Найдавніше меню у світі пропонувало печеного лебедя! [Текст] / Ірина Боярко> // Маловідома історія: далеке і близьке. - 2019. - № 4 (квіт.). - С. 5 : іл. Рубрики: Установи громадського харчування--Меню Кл.слова (ненормовані): перелік страв -- ресторани -- салати -- десерти -- урочистості -- прийоми Анотація: Слово "меню" походить від латинського слова minutus, що означає "малий", тобто короткий список. У контексті їжі це слово вперше з'явилося у Франції в 1718 році, а в Англії - у 1837 році. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1) |