Буділович, І. В.
    Інтенсифікація процесу визрівання твердих сирів з низькою терпературою другого нагрівання [Текст] / І. В. Буділович // Вісник аграрної науки. - 2011. - № 11. - С. 83-84
ББК 36.95
Рубрики: Переробка продукції--Сири
Анотація: Досліджено фактори, що впливають на інтенсифікацію процесу визрівання твердих сирів з низькою температурою другого нагрівання.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Буділович, І. В.
    Спосіб поліпшення мікробіологічних показників молока- сировини для виробництва трердого сиру [Текст] / І. В. Буділович // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 2. - С. 72-74. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК 36.95
Рубрики: Продукція--Виробництво--Твердий сир
Анотація: Визначено ефективний спосіб поліпшення мікробіологічних показників молока- сировини для виробництва твердих сирів. Наведено результати експериментальних досліджень впливу бактеріальної чистоти сировини на якість сирів.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Буділович, І. В.
    Швидкість зсідання молочної суміші під дією молокозсідальних препаратів у виробництві сиру [Текст] / І. В. Буділович // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 4. - С. 78-80. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК 36.95
Рубрики: Молочні продукти--Сир--Виробництво
Анотація: Досліджено фактори, що впливають на швидкість зсідання молочної суміші. Експериментальними дослідженнями встановлено, що швидкість зсідання молочної суміші залежить від молокозсідальних препаратів.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)