Головач, В. В. Шахрайство в ресторані та як з ним боротися [Текст] / В. В. Головач> // Економiка, фiнанси, право : інформаційно-аналітичний журнал. - 2010. - N 12. - С. 32-35 Кл.слова (ненормовані): шахрайство -- ресторани -- ВДЕТН Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Головач, В. В. Шахрайство в ресторані та як з ним боротися ( продовження) . Шахрайство барменів [Текст] / В. В. Головач> // Економіка. Фінанси. Право. - 2011. - № 1. - С. 32-34 Рубрики: Шахрайство--Ресторан Кл.слова (ненормовані): клієнт -- зайва готівка -- "ліва" -- продукція -- надлишки Анотація: В даній статті розглянуті способи шахрайства барменів в ресторані . Показані самі розповсюджені приклади шахрайства барменів та співучасть з іншими працівниками ресторану. Є примірники у відділах: ВДЕТПСГН (06.05.2011р. - Б.ц.) (вільний) |
Головач, В. В. Шахрайство в ресторані та як з ним боротися (продовження) Шахрайство кухарів [Текст] / В. В. Головач> // Економіка. Фінанси. Право. - 2011. - № 2. - С. 33-35 Рубрики: Шахрайство--Ресторан Кл.слова (ненормовані): шеф-кухар -- штучне збільшення ваги -- заміна дорогих продуктів -- списання -- сумнівна якість -- фіктивні закупівлі Анотація: У статті висвітлюється сучасний стан шахрайства кухарів в ресторані. Показано способи шахрайства кухарів та чинники , які спонукають до вчинення цих злочинів. Є примірники у відділах: ВДЕТПСГН (06.05.2011р. - Б.ц.) (вільний) |
Головач, В. В. Шахрайство в ресторані та як з ним боротися [Текст] / В. В. Головач> // Економіка. Фінанси. Право. - 2010. - № 12. - С. 32-35 ; Економіка. Фінанси. Право. - 2011. - № 1. - С. 32-34 ; Економіка. Фінанси. Право. - 2011. - № 2. - С. 33-38 ; Економіка. Фінанси. Право. - 2011. - № 3. - С. 32--35 Рубрики: Шахрайство--Ресторан Анотація: В статті дана характеристика шахрайства та розглянуто способи шахрайства працівників ресторану. Запропоновано організацію боротьби з конкретними видами шахрайства в ресторанному бізнесі. Є примірники у відділах: ВДЕТПСГН (25.05.2011р. - Б.ц.) (вільний) |
Головач, В. В. Шахрайство в ресторані та як з ним боротися (продовження). Виявлення шахрайства в ресторані методами економіко-правового аналізу [Текст] / В. В. Головач> // Економіка. Фінанси. Право. - 2011. - № 4. - С. 25-33 : табл. Рубрики: Шахрайство--Ресторани Господарські правопорушення--Економіко-правовий аналіз--Ресторани Анотація: Стаття дає поняття економіко-правового аналізу який ставить за мету вивчення особливого вигляду відхиленьі ненгативних явищ у сфері економіки. На конкретних прикладах показано як в ресторанах шляхом економіко-правовго анаплізу можливо вести боротьбу з господарськими правопорушеннями, в першу чергу з шахрайством персоналу. Є примірники у відділах: ВДЕТПСГН (25.05.2011р. - Б.ц.) (вільний) |
Головач, В. В. Шахрайство в ресторані та як з ним боротися (продовження) тактика і методика боротьби з шахрайством в ресторані [Текст] / В. В. Головач> // Економіка. Фінанси. Право. - 2011. - № 5. - С. 32-43. - Библиогр. в конце ст. Рубрики: Шахрайство--Ресторани Кл.слова (ненормовані): профілактика -- притягнення до відповідальності -- технологічна карта -- організація обліку -- калькуляція -- контроль -- інвентаризація Анотація: Стаття дає поняття тактики і методики боротьби з шахрайством в ресторані . Надається перевага комплексним підходам в організації боротьби з шахрайством в ресторані. |
Головач, В. В. Поняття аудиту [Текст] / В. В. Головач> // Економіка. Фінанси. Право. - 2011. - № 11-12. - С. 51-55 Рубрики: Аудит--Стандарти Анотація: У статті розглянуті основні положення аудиту, якісні характеристики, висвітлено основні нормативно-правові документи, міжнародні стандарти, пов’язані з аудитом. |
Головач, В. В. Шахрайство в ресторані та як з ним боротись (продовження). Аудиторська перевірка ресторану [Текст] / В. В. Головач> // Економіка. Фінанси. Право. - 2011. - № 10. - С. 34-39 Рубрики: Аудиторська перевірка--Ресторан Кл.слова (ненормовані): аудит Анотація: У статті розглянуті основні аспекти аудиторської перевірки ресторанів з метою виявлення та вилучення шахрайства. Подані основні завдання, які має виконувати аудиторська перевірка ресторанів. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |