Головач, В. В.
    Шахрайство в ресторані та як з ним боротися [Текст] / В. В. Головач // Економiка, фiнанси, право : інформаційно-аналітичний журнал. - 2010. - N 12. - С. 32-35
Кл.слова (ненормовані):
шахрайство -- ресторани -- ВДЕТН

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Головач, В. В.
    Шахрайство в ресторані та як з ним боротися ( продовження) . Шахрайство барменів [Текст] / В. В. Головач // Економіка. Фінанси. Право. - 2011. - № 1. - С. 32-34
Рубрики: Шахрайство--Ресторан
Кл.слова (ненормовані):
клієнт -- зайва готівка -- "ліва" -- продукція -- надлишки
Анотація: В даній статті розглянуті способи шахрайства барменів в ресторані . Показані самі розповсюджені приклади шахрайства барменів та співучасть з іншими працівниками ресторану.

Є примірники у відділах:
ВДЕТПСГН (06.05.2011р. - Б.ц.) (вільний)




    Головач, В. В.
    Шахрайство в ресторані та як з ним боротися (продовження) Шахрайство кухарів [Текст] / В. В. Головач // Економіка. Фінанси. Право. - 2011. - № 2. - С. 33-35
Рубрики: Шахрайство--Ресторан
Кл.слова (ненормовані):
шеф-кухар -- штучне збільшення ваги -- заміна дорогих продуктів -- списання -- сумнівна якість -- фіктивні закупівлі
Анотація: У статті висвітлюється сучасний стан шахрайства кухарів в ресторані. Показано способи шахрайства кухарів та чинники , які спонукають до вчинення цих злочинів.

Є примірники у відділах:
ВДЕТПСГН (06.05.2011р. - Б.ц.) (вільний)




    Головач, В. В.
    Шахрайство в ресторані та як з ним боротися [Текст] / В. В. Головач // Економіка. Фінанси. Право. - 2010. - № 12. - С. 32-35 ; Економіка. Фінанси. Право. - 2011. - № 1. - С. 32-34 ; Економіка. Фінанси. Право. - 2011. - № 2. - С. 33-38 ; Економіка. Фінанси. Право. - 2011. - № 3. - С. 32--35
Рубрики: Шахрайство--Ресторан
Анотація: В статті дана характеристика шахрайства та розглянуто способи шахрайства працівників ресторану. Запропоновано організацію боротьби з конкретними видами шахрайства в ресторанному бізнесі.

Є примірники у відділах:
ВДЕТПСГН (25.05.2011р. - Б.ц.) (вільний)




    Головач, В. В.
    Шахрайство в ресторані та як з ним боротися (продовження). Виявлення шахрайства в ресторані методами економіко-правового аналізу [Текст] / В. В. Головач // Економіка. Фінанси. Право. - 2011. - № 4. - С. 25-33 : табл.
Рубрики: Шахрайство--Ресторани
   Господарські правопорушення--Економіко-правовий аналіз--Ресторани

Анотація: Стаття дає поняття економіко-правового аналізу який ставить за мету вивчення особливого вигляду відхиленьі ненгативних явищ у сфері економіки. На конкретних прикладах показано як в ресторанах шляхом економіко-правовго анаплізу можливо вести боротьбу з господарськими правопорушеннями, в першу чергу з шахрайством персоналу.

Є примірники у відділах:
ВДЕТПСГН (25.05.2011р. - Б.ц.) (вільний)




    Головач, В. В.
    Шахрайство в ресторані та як з ним боротися (продовження) тактика і методика боротьби з шахрайством в ресторані [Текст] / В. В. Головач // Економіка. Фінанси. Право. - 2011. - № 5. - С. 32-43. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Шахрайство--Ресторани
Кл.слова (ненормовані):
профілактика -- притягнення до відповідальності -- технологічна карта -- організація обліку -- калькуляція -- контроль -- інвентаризація
Анотація: Стаття дає поняття тактики і методики боротьби з шахрайством в ресторані . Надається перевага комплексним підходам в організації боротьби з шахрайством в ресторані.





    Головач, В. В.
    Поняття аудиту [Текст] / В. В. Головач // Економіка. Фінанси. Право. - 2011. - № 11-12. - С. 51-55
ББК 65.052.8
Рубрики: Аудит--Стандарти
Анотація: У статті розглянуті основні положення аудиту, якісні характеристики, висвітлено основні нормативно-правові документи, міжнародні стандарти, пов’язані з аудитом.





    Головач, В. В.
    Шахрайство в ресторані та як з ним боротись (продовження). Аудиторська перевірка ресторану [Текст] / В. В. Головач // Економіка. Фінанси. Право. - 2011. - № 10. - С. 34-39
ББК 65.052.8
Рубрики: Аудиторська перевірка--Ресторан
Кл.слова (ненормовані):
аудит
Анотація: У статті розглянуті основні аспекти аудиторської перевірки ресторанів з метою виявлення та вилучення шахрайства. Подані основні завдання, які має виконувати аудиторська перевірка ресторанів.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)