Григор'єв, Володимир. Найпоширеніші небезпеки на кухні і як їх уникнути [Текст] / Володимир Григор'єв> // Безпека життєдіяльності. - 2020. - № 2. - С. 26 : фот. Рубрики: Безпека життєдіяльності--Домоведення Кл.слова (ненормовані): губки для миття посуду -- опіки -- грибки і пліснява -- відро для сміття -- електричні розетки -- пластикові контейнери -- ножі -- скляний посуд -- неправильно приготована їжа Анотація: Кухня - джерело підвищеної небезпеки для здоров'я. Втім, більшої частини прикрих помилок, що ведуть до неприємних наслідків, можна уникнути досить простими способами. Про це і піде розмова в даній статті. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |