Гриценко, О. М. Проблемні питання обліку запасів у торговельно-виробничій діяльності підприємств ресторанного господарства [Текст] / О. М. Гриценко> // Формування ринкових відносин в Україні. - 2011. - № 5. - С. 162-165. - Бібліогр.: с. 165 Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес Кл.слова (ненормовані): громадське харчування Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Гриценко, О. М. Інвентаризація запасів у ресторанному господарстві: теорія і методика [Текст] / О. М. Гриценко> // Актуальні проблеми економіки. - 2012. - № 12. - С. 145-150. - Бібліогр.: 11 назв Рубрики: Облік на підприємствах ресторанного бізнесу--Облік запасів--Інвентаризація Анотація: У статті розглянуто теоретичні аспекти та методику проведення інвентаризації на підприємствах ресторанного господарства. Здійснено критичний аналіз чинних нормативних документів щодо процедур інвентаризації в закладах харчування. В результаті дослідження запропоновано чіткий механізм процедури інвентаризації, що сприятиме ефективному управлінню підприємством. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |