Гуляєв-Зайцев, С. С.
    Концентрація поверхнево-активних речовин : досліджено її вплив на процеси емульгування жирів та якість готової продукції / С. С. Гуляєв-Зайцев // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 6. - С. 16-17
Рубрики: Молочні продукти--Комбіновані--Рослинні жири
   Харчові продукти--Рослинні жири--Емульгування

Анотація: У виробництві молочних продуктів, у тому числі жирових, широко використовують рослинні жири. Технологічний процес виробництва продуктів з комбінованою жировою основою передбачає емульгування жиру-одержання стійких дисперсних систем.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)