Кравченко, Михайло. Кінетика процесу сушіння рибного концентрату із атерини чорноморської [Текст] / М. Кравченко, С. Шаповал, І. Данилюк> // Міжнародний науково-практичний журнал "Товари і ринки". - 2017. - № 1. - С. 131-139 : табл. - Бібліогр.: с. 137-139
Кл.слова (ненормовані): рибна січена маса -- масообмін -- регідратація Дод.точки доступу: Шаповал, Світлана; Данилюк, Інна Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Данилюк, Інна. Технологія прісного тіста із порошком ATHERINA PONTICA та борошном пророщеного зерна пшениці [Текст] / Інна Данилюк> // Технічні науки та технології. - 2017. - № 4. - С. 228-234 : табл. - Бібліогр.: с. 232-233 . - ISSN 2411-5363
Кл.слова (ненормовані): смакові якості -- добавки -- композитні суміші -- мінеральні речовини Анотація: Покращити харчову та біологічну цінність борошняних кулінарних виробів з прісного тіста можливо завдяки моделюванню багатокомпонентного складу композитних сумішей для його виробництва. Дані дослідження дозволили встановити раціональну концентрацію добавок у композитній суміші для прісного тіста 6:1:3. Розроблена композитна суміш за хімічним складом характнризується покращеним вмістом нутрієнтів. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Данилюк, Інна. Технологія млинців із плодово-овочевої сировини [Текст] / Інна Данилюк, Любов Струтинська> // Технічні науки та технології. - 2021. - № 1. - С. 152-161 : табл., рис. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова (ненормовані): морквяний сік -- волоський горіх -- якість -- харчова цінність -- начинка -- млинці смажені -- органолептичні показники Анотація: Розроблено технологію млинців смажених із використанням морквяного соку та начинки яблучно-горіхової, і визначено показники якості. Дод.точки доступу: Струтинська, Любов Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |