Денисова, Наталя.
    Використання збродженого яблучного соку в технології виробництва житньо-пшеничного хліба [Текст] / Наталя Денисова, Аліна Гаркава, Наталія Буяльська // Технічні науки та технології. - 2019. - № 2. - С. 129-136 : табл.
УДК
Рубрики: Хлібопекарське виробництво
Кл.слова (ненормовані):
закваски спонтанного бродіння -- технологія виготовлення -- харчова цінність хлібобулочних виробів -- технологічне перероблення зерна -- контроль якості заквасок -- дослідження якості тіста -- кислотність закваски і тіста


Дод.точки доступу:
Гаркава, Аліна; Буяльська, Наталія

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Буяльська, Наталія.
    Використання йодовмісних добавок у виробництві хлібобулочних виробів оздоровчого призначення [Текст] / Наталія Буяльська, Валерія Воєдило, Наталя Денисова // Технічні науки та технології. - 2019. - № 2. - С. 137-144 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 141-143
УДК
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Харчові домішки--Йод
Кл.слова (ненормовані):
мікроелементи -- забезпечення населення йодом -- захворювання -- збагачення кухонної солі калій йодатом -- вміст йоду в збагачених виробах -- показники якості тіста -- доцільність застосування йодовмісних добавок


Дод.точки доступу:
Воєдило, Валерія; Денисова, Наталя

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Буяльська, Наталія.
    Використання сорбентів для зниження концентрації важких металів у молочній сировині [Текст] / Наталія Буяльська, Олена Купчик, Наталя Денисова // Технічні науки та технології. - 2019. - № 1. - С. 181-188 : табл. - Бібліогр.: с. 186-187
УДК
Рубрики: Молочна сировина--Виробництво--Сорбенти--Важкі метали
Кл.слова (ненормовані):
токсиканти -- концерогени -- детоксикація
Анотація: У статті вирішено наукові та практичні питання, пов'язані із моніторингом важких металів у сухому молоці. Проведені дослідження дозволять використовувати молоко-сировину з підвищеним змістом важких металів в подальшому виробництві молочних продуктів.


Дод.точки доступу:
Купчик, Олена; Денисова, Наталя

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Буяльська, Наталія.
    Використання продуктів переробки амаранту у виробництві хлібобулочних виробів [Текст] / Наталія Буяльська, Олена Литвиненко, Наталя Денисова // Технічні науки та технології. - 2019. - № 3. - С. 226-233 : табл. - Бібліогр.: с. 231-233
УДК
Рубрики: Хлібопекарне виробництво--Добавки
Кл.слова (ненормовані):
рогалики фруктові -- органолептичні показники -- фізико-хімічні показники -- добавка шпроту насіння амаранту -- подрібнене листя амаранту


Дод.точки доступу:
Литвиненко, Олена; Денисова, Наталя

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Денисова, Наталя.
    Використання добавок безглютенового борошна в технології виробництва хлібобулочних виробів [Текст] / Наталя Денисова, Маргарита Зінюк, Наталія Буяльська // Технічні науки та технології. - 2019. - № 3. - С. 234-240 : табл. - Бібліогр.: с. 239-240
УДК
Рубрики: Хлібопекарне виробництво--Добавки
Кл.слова (ненормовані):
пшеничний хліб -- безглютенове борошно рисове -- безглютенове борошно гречане -- безглютенове борошно кукурудзяне -- корисність хлібобулочних виробів -- органолептичні характеристики хлібобулочних виробів


Дод.точки доступу:
Зінюк, Маргарита; Буяльська, Наталія

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Денисова, Наталя.
    Дослідження використання цукрозамінників у технології виробництва плодово-ягідного морозива [Текст] / Наталя Денисова, Владислава Карцан, Наталія Буяльська // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2020. - № 2. - С. 263-268 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 266-267
УДК
Рубрики: Морозиво--Виробництво
Кл.слова (ненормовані):
протеїн -- синтетичні добавки -- фруктоза


Дод.точки доступу:
Карцан, Владислава; Буяльська, Наталія

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)