Денисова, Наталя. Використання збродженого яблучного соку в технології виробництва житньо-пшеничного хліба [Текст] / Наталя Денисова, Аліна Гаркава, Наталія Буяльська> // Технічні науки та технології. - 2019. - № 2. - С. 129-136 : табл.
Кл.слова (ненормовані): закваски спонтанного бродіння -- технологія виготовлення -- харчова цінність хлібобулочних виробів -- технологічне перероблення зерна -- контроль якості заквасок -- дослідження якості тіста -- кислотність закваски і тіста Дод.точки доступу: Гаркава, Аліна; Буяльська, Наталія Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Буяльська, Наталія. Використання йодовмісних добавок у виробництві хлібобулочних виробів оздоровчого призначення [Текст] / Наталія Буяльська, Валерія Воєдило, Наталя Денисова> // Технічні науки та технології. - 2019. - № 2. - С. 137-144 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 141-143
Кл.слова (ненормовані): мікроелементи -- забезпечення населення йодом -- захворювання -- збагачення кухонної солі калій йодатом -- вміст йоду в збагачених виробах -- показники якості тіста -- доцільність застосування йодовмісних добавок Дод.точки доступу: Воєдило, Валерія; Денисова, Наталя Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Буяльська, Наталія. Використання сорбентів для зниження концентрації важких металів у молочній сировині [Текст] / Наталія Буяльська, Олена Купчик, Наталя Денисова> // Технічні науки та технології. - 2019. - № 1. - С. 181-188 : табл. - Бібліогр.: с. 186-187
Кл.слова (ненормовані): токсиканти -- концерогени -- детоксикація Анотація: У статті вирішено наукові та практичні питання, пов'язані із моніторингом важких металів у сухому молоці. Проведені дослідження дозволять використовувати молоко-сировину з підвищеним змістом важких металів в подальшому виробництві молочних продуктів. Дод.точки доступу: Купчик, Олена; Денисова, Наталя Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Буяльська, Наталія. Використання продуктів переробки амаранту у виробництві хлібобулочних виробів [Текст] / Наталія Буяльська, Олена Литвиненко, Наталя Денисова> // Технічні науки та технології. - 2019. - № 3. - С. 226-233 : табл. - Бібліогр.: с. 231-233
Кл.слова (ненормовані): рогалики фруктові -- органолептичні показники -- фізико-хімічні показники -- добавка шпроту насіння амаранту -- подрібнене листя амаранту Дод.точки доступу: Литвиненко, Олена; Денисова, Наталя Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Денисова, Наталя. Використання добавок безглютенового борошна в технології виробництва хлібобулочних виробів [Текст] / Наталя Денисова, Маргарита Зінюк, Наталія Буяльська> // Технічні науки та технології. - 2019. - № 3. - С. 234-240 : табл. - Бібліогр.: с. 239-240
Кл.слова (ненормовані): пшеничний хліб -- безглютенове борошно рисове -- безглютенове борошно гречане -- безглютенове борошно кукурудзяне -- корисність хлібобулочних виробів -- органолептичні характеристики хлібобулочних виробів Дод.точки доступу: Зінюк, Маргарита; Буяльська, Наталія Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Денисова, Наталя. Дослідження використання цукрозамінників у технології виробництва плодово-ягідного морозива [Текст] / Наталя Денисова, Владислава Карцан, Наталія Буяльська> // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2020. - № 2. - С. 263-268 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 266-267
Кл.слова (ненормовані): протеїн -- синтетичні добавки -- фруктоза Дод.точки доступу: Карцан, Владислава; Буяльська, Наталія Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |