Замай, Жанна.
    Дослідження можливості доочищення стічних вод молокопереробних заводів за допомогою біопрепаратів [Текст] / Жанна Замай, Валентина Дзюба, Наталія Буяльська // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2020. - № 3. - С. 286-292 : табл. - Бібліогр.: с. 289-290
УДК
Рубрики: Молокопереробні підприємства--Біопрепарати--Очищення--Стічні води
Кл.слова (ненормовані):
гідрохімічні показники -- природні водоймища -- сироватка
Анотація: У статті визначено можливість та ефективність доочистки стічних вод підприємств молокопереробної галузі за допомогою біопрепаратів.


Дод.точки доступу:
Дзюба, Валентина; Буяльська, Наталія

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





   
    Фортифікація пшеничного хліба інноваційними інгредієнтами рослинного походження [Текст] / Ж. Замай [та ін.] // Технічні науки та технології. - 2021. - № 1. - С. 135-144 : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
Рубрики: Хлібні вироби--Технології--Інновації
Кл.слова (ненормовані):
інноваційний компонент -- порошок броколі та цвітної капусти -- цедра лимона -- харчова цінність -- енергетична цінність
Анотація: У роботі представлена інноваційна розробка — хліб пшеничний, фортифікований сухою овочевою сировиною — порошком цвітної капусти. Фортифікація хліба інноваційними компонентами рослинного походження є одним зі шляхів підвищення харчової цінності хліба різних сортів. Обґрунтовано вибір фортифікаційного компонента, досліджено шляхи його додавання, визначені фізико-хімічні показники готової продукції та напівфабрикатів. Розраховано харчову та енергетичну цінність збагачених продуктів.


Дод.точки доступу:
Замай, Жанна; Гуменюк, Оксана; Волкова, Раїса; Хребтань, Олена; Цибуля, Сергій

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





   
    Аналіз ефективності застосування ферментних препаратів та вимоги щодо їх безпечностів крафтовому виробництві пива [Текст] / Жанна Замай [та ін.] // Технічні науки та технології. - 2022. - № 3. - С. 126-135 : табл. - Бібліогр.: с. 132-134
УДК
Рубрики: Пивоваріння--Ферментні препарати
Кл.слова (ненормовані):
екстрактивність дробини -- колоїдна стійкість -- безпечність -- якість пива -- законодавство


Дод.точки доступу:
Замай, Жанна; Гуменюк, Оксана; Хребтань, Олена; Пономаренко, Сергій; Іваненко, Костянтин

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





   
    Інформаційні технології при водопідготовці та можливості її автоматизації на прикладі виробництва питної води «Сіверська» [Текст] / Ж. Замай [та ін.] // Технічні науки та технології. - 2021. - № 3. - С. 220-228 : табл., рис. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
Рубрики: Питна вода--Отримання--Хімічний склад--Автоматизація
Кл.слова (ненормовані):
показникиі нормативи якості питної води -- зворотний осмос -- програма Exel -- якість води -- хімічний склад води
Анотація: У роботі вирішено проблему розрахунку іонного складу води після змішування на ТОВ «Нептун» (смт Мена Чернігівської області). Для додаткової мінералізації очищеної води після другого ступеня системи очистки компанії ECOSOFT (зворотній осмос) пропонується змішування її з водою після першого ступеню очищення (іонообмінний). Для оперативного визначення концентрації кожного іону в результуючій воді використовується електронний табулятор Microsoft Office Excel. Для точного дозування води відповідно до обраного коефіцієнта змішування рекомендується цифровий давач рівня води ECMS. Автоматизація дасть можливість виробляти продукцію різного складу залежно від замовлень споживачів.


Дод.точки доступу:
Замай, Жанна; Боровик, Світлана; Костенко, Ігор; Пасов, Геннадій; Буяльська, Наталія

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)