Крамаренко, Дмитро.
    Дослідження впливу добавок гідробіонітів на властивості клейковини пшеничного борошна [Текст] / Дмитро Крамаренко, Володимир Дуб // Технічні науки та технології. - 2017. - № 4. - С. 195-202 : рис. - Бібліогр.: с. 200 . - ISSN 2411-5363
УДК
Рубрики: Борошняні вироби--Добавки
Кл.слова (ненормовані):
хлібобулочні вироби -- тісто -- мікроелементи -- гідролізат
Анотація: У результаті проведених досліджень авторами було встановлено, що добавки гідробіонітів укріплюють клейковину тіста, зменшують показники розтяжності та показники ІДК, поряд з цим добавки цистозіри і ламінарії зменшують вміст сирої клейковини. Перспективою подальших досліджень є оптимізація вмісту добавок у виробах з дріжджового тіста та розробка нових технологій хлібобулочних виробів з добавками гідробіонітів.


Дод.точки доступу:
Дуб, Володимир

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)