Худолій, Л. М. Методи наукових досліджень в аграрній економіці [Текст] / Л. М. Худолій, Я. С. Ларіна, Г. М. Чорний> // Економіка АПК. - 2013. - № 9. - С. 79-84 : фот.цв. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Аграрна наука--Дослідження--Україна Освіта вища--Науково-дослідницька діяльність Кл.слова (ненормовані): методи емпіричних досліджень -- методи теоретичних досліджень -- методика Анотація: Уточнено й поглиблено зміст поняття "методи дослідження" в контексті підготовки магістерських і дисертаційних робіт. Дод.точки доступу: Ларіна, Я. С.; Чорний, Г. М. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Класифікація методів наукових досліджень на рівні суб'єктів агробізнесу [Текст] / Г. М. Чорний, Л. М. Худолій, Я. С. Ларіна, І. А. Міщенко> // Економіка АПК. - 2015. - № 12. - С. 12-18. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Економіка АПК--Інноваційна діяльність--Україна Науково-технічна діяльність Аграрна економіка--Наукова діяльність--Україна Аграрні підприємства України--Інноваційна діяльність Кл.слова (ненормовані): Методика -- Наука -- Термінологія -- Філософія науки -- Аграрний сектор Анотація: Подано поглиблене дослідження методологіїї науково-дослідної діяльності в аграрному секторі на рівні суб'єктів підприємницької діяльності. Дод.точки доступу: Чорний, Г. М.; Худолій, Л. М.; Ларіна, Я. С.; Міщенко, І. А. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Ларіна, Я. С. Моделювання обсягів споживання м'ясопродуктів як основа формування стратегій та комплексів маркетингу м'ясопереробних підприємств [Текст] / Я. С. Ларіна, К. М. Луцій> // Економіка АПК. - 2018. - № 8. - С. 82-91 : рис. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Підприємництво--М'ясопереробна галузь--Україна Кл.слова (ненормовані): оптимальне споживання -- диференціація доходів -- сегментування Анотація: Мета статті - здійснити прогнозування обсягів споживання м'ясопродуктів для подальшого формування стратегій і комплексів маркетингу м'ясопереробних підприємств. Досліджено подальший розвиток моделі прогнозування рівня споживання м'ясопродуктів на 1 особу до 2020 р., яка передбачає врахування впливу ВВП на душу населення та визначення оптимального рівня споживання основних видів м'яса з урахуванням диференціації доходів населення. Дод.точки доступу: Луцій, К. М. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |