Миколенко, Світлана.
    Вплив інфрачервоного сушіння на якість свіжої замороженої черешні [Текст] / Світлана Миколенко, Юрій Куянов, Павло Баранік // Технічні науки та технології. - 2019. - № 3. - С. 258-266 : табл., рис. - Бібліогр.: с. 263-266
УДК
Рубрики: Плодові кісточкові--Сушіння--Якість
Кл.слова (ненормовані):
криві сушіння -- показники якості -- інфрачервона обробка -- переробка черешні


Дод.точки доступу:
Куянов, Юрій; Баранік, Павло

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Миколенко, Світлана.
    Дослідження впливу амарантового та льняного борошна на якість печива [Текст] / Світлана Миколенко, Андрій Захаренко // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2020. - № 1. - С. 228-240 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 236-237
УДК
Рубрики: Борошняні вироби--Печиво
Кл.слова (ненормовані):
амінокислотний склад -- здобне печиво -- зерна амаранту


Дод.точки доступу:
Захаренко, Андрій

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)