Осокіна, Н. М. Якість плодів вишні за різних способів заморожування [Текст] / Н. М. Осокіна, О. В. Василишина> // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 3. - С. 203-208 : рис. - Бібліогр.: с. 208 Рубрики: Плодоягідні--Вишня--Зберігання Кл.слова (ненормовані): заморожені плоди вишні -- втрати маси -- сухі розчинні речовини -- цукри -- аскорбінова кислота Дод.точки доступу: Василишина, О. В. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Осокіна, Н. М. Газоутримувальна здатність борошна із зерна спельти залежно від сорту [Текст] / Н. М. Осокіна, В. В. Любич, В. В. Возіян> // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 5. - С. 185-190. - Бібліогр.: с. 189-190 Рубрики: Хлібні вироби--Борошно Кл.слова (ненормовані): клейковина -- сорт -- фізичні властивості тіста -- біологічна цінність зерна -- пшениця м`яка -- якість борошна Дод.точки доступу: Любич, В. В.; Возіян, В. В. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |