Погорілий, Т. М.
    Об'ємна геометрична модель парової бульбашки в системі комірок: кристали цукру-міжкристальні розчини сахарози- парова бульбашка [Текст] / Т. М. Погорілий // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 4. - С. 154-163 : рис. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчові виробництва--Математичне моделювання
   Цукрова промисловість--Технологія

Кл.слова (ненормовані):
комірчаста модель -- площа поверхні -- об'єм виділеної області


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Погорілий, Т. М.
    Об`ємна геометрична модель системи комірок: кристали цукру-міжкристальні розчини сахарози-парова бульбашка [Текст] / Т. М. Погорілий // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 5. - С. 134-140 : рис. - Бібліогр.: с. 139-140
Рубрики: Цукрова промисловість--Технологічні процеси
Кл.слова (ненормовані):
комірчаста модель -- адекватна математична модель -- енерговитрати -- масова кристалізація цукру -- дисперсна система -- теплота масообміну


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)