Погорілий, Т. М. Об'ємна геометрична модель парової бульбашки в системі комірок: кристали цукру-міжкристальні розчини сахарози- парова бульбашка [Текст] / Т. М. Погорілий> // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 4. - С. 154-163 : рис. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Харчові виробництва--Математичне моделювання Цукрова промисловість--Технологія Кл.слова (ненормовані): комірчаста модель -- площа поверхні -- об'єм виділеної області Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Погорілий, Т. М. Об`ємна геометрична модель системи комірок: кристали цукру-міжкристальні розчини сахарози-парова бульбашка [Текст] / Т. М. Погорілий> // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 5. - С. 134-140 : рис. - Бібліогр.: с. 139-140 Рубрики: Цукрова промисловість--Технологічні процеси Кл.слова (ненормовані): комірчаста модель -- адекватна математична модель -- енерговитрати -- масова кристалізація цукру -- дисперсна система -- теплота масообміну Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |