Проценко, Л. В.
    Використання хмелю при застосуванні цукровмісних замінників солоду у виробництві пива [Текст] / Л. В. Проценко, О. О. Венгер, А. Є. Мелетьев, О. І. Дерій // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 2. - С. 63-66. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК 42.19
Рубрики: Пивоваріння--Хміль
Анотація: Наведено результати досліджень впливу цукровмісних замінників солоду на якість сусла та пива, особливо на процес трансформації та ізомеризації гірких речовин і поліфенольних сполук у готовий продукт.


Дод.точки доступу:
Венгер, О.О.; Мелетьев, А.Є.; Дерій, О.І.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Проценко, Л. В.
    Вплив хмельових заквасок різних сортів хмелю на якісні показники хліба [Текст] / Л. В. Проценко, І. О. Пасічник // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 7. - С. 64-66. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК 36.83
Рубрики: Хлібопекарне виробництво--Добавки
Анотація: Досліджено вплив хмельових заквасок, виготовлених з ароматичних і гірких сортів хмелю, на якісні показники пшеничного хліба. Наведено результати фізико-хімічного аналізу та органолептичної оцінки пшеничного хліба, виготовленого з додаванням хмельового відвару.


Дод.точки доступу:
Пасічник, І.О.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Проценко, А. В.
    Кластерна модель вертикальної інтеграції як напрям розвитку галузі хмелярства [Текст] / А. В. Проценко, Т. Ю. Сітнікова [и др.] // Вісник аграрної науки. - 2015. - № 6. - С. 67-72. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК 42.359
Рубрики: Хмелярство--Розвиток галузі--Україна
Анотація: Розроблено концептуальну модель регіонального хмелярського кластера та обгрунтовано організаційно-економічного механізму взаємодії його учасників.


Дод.точки доступу:
Сітнікова, Т.Ю.; Проценко, Л. В.; Приймачук, Т. Ю.; Штанько, І. П.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)