Проценко, Л. В. Використання хмелю при застосуванні цукровмісних замінників солоду у виробництві пива [Текст] / Л. В. Проценко, О. О. Венгер, А. Є. Мелетьев, О. І. Дерій> // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 2. - С. 63-66. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Пивоваріння--Хміль Анотація: Наведено результати досліджень впливу цукровмісних замінників солоду на якість сусла та пива, особливо на процес трансформації та ізомеризації гірких речовин і поліфенольних сполук у готовий продукт. Дод.точки доступу: Венгер, О.О.; Мелетьев, А.Є.; Дерій, О.І. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Проценко, Л. В. Вплив хмельових заквасок різних сортів хмелю на якісні показники хліба [Текст] / Л. В. Проценко, І. О. Пасічник> // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 7. - С. 64-66. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Хлібопекарне виробництво--Добавки Анотація: Досліджено вплив хмельових заквасок, виготовлених з ароматичних і гірких сортів хмелю, на якісні показники пшеничного хліба. Наведено результати фізико-хімічного аналізу та органолептичної оцінки пшеничного хліба, виготовленого з додаванням хмельового відвару. Дод.точки доступу: Пасічник, І.О. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Проценко, А. В. Кластерна модель вертикальної інтеграції як напрям розвитку галузі хмелярства [Текст] / А. В. Проценко, Т. Ю. Сітнікова [и др.]> // Вісник аграрної науки. - 2015. - № 6. - С. 67-72. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Хмелярство--Розвиток галузі--Україна Анотація: Розроблено концептуальну модель регіонального хмелярського кластера та обгрунтовано організаційно-економічного механізму взаємодії його учасників. Дод.точки доступу: Сітнікова, Т.Ю.; Проценко, Л. В.; Приймачук, Т. Ю.; Штанько, І. П. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |