Вплив цикорію, кави, лимонного соку на ферментативну активність дріжджів та якість пшеничного хліба [Текст] / О. Савченко [та ін.]> // Технічні науки та технології. - 2016. - № 1. - С. 228-233 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 233 . - ISSN 2411-5363 Рубрики: Хліб--Харчові домішки--Кава Кл.слова (ненормовані): бродіння -- біотехнологічні властивості -- молочнокислі бактерії Дод.точки доступу: Савченко, Олеся; Сиза, Ольга; Зінченко, Юлія; Деркач, Тетяна; Михайлова, Марина Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Фітодобавки на основі зелених паростків пшениці у хлібопекарському виробництві [Текст] / О. Савченко, О. Сиза, М. Коваленко, О. Купчик> // Технічні науки та технології. - 2016. - № 1. - С. 234-239 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 239 . - ISSN 2411-5363 Рубрики: Хлібопекарне виробництво--Добавки Кл.слова (ненормовані): вітаміни -- мікроелементи -- ферменти -- зернові культури Дод.точки доступу: Савченко, Олеся; Сиза, Ольга; Коваленко, Марина; Купчик, Олена Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Порошок з вичавків ягід калини в технології виробництва пшеничного хліба [Текст] / Ольга Сиза, Олеся Савченко, Ірина Журок, Марина Дорожинська> // Технічні науки та технології. - 2017. - № 4. - С. 176-188 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 184-185 . - ISSN 2411-5363
Кл.слова (ненормовані): безпарний спосіб -- аскорбінова кислота -- переробка плодів -- борошняні вироби Дод.точки доступу: Сиза, Ольга; Савченко, Олеся; Журок, Ірина; Дорожинська, Марина Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Ефективність контролю якості харчових продуктів методом тонкошарової хроматографії [Текст] / Ольга Сиза, Ірина Тимкова, Олеся Савченко, Вікторія Челябієва> // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2018. - № 1. - С. 150-158 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 156 . - ISSN 2411-5363
Кл.слова (ненормовані): дезінформація -- консерванти -- йодометричний метод Анотація: У статті показана доцільність використання методу тонкошарової хроматографії для аналізу якісного й кількісного складу харчових продуктів. Метод відрізняється простотою виконання, невисокою вартістю, дозволяє одночасно досліджувати декілька проб речовин і може застосовуватись як експрес-метод. Дод.точки доступу: Сиза, Ольга; Тимкова, Ірина; Савченко, Олеся; Челябієва, Вікторія Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Екстракт із коріння кульбаби лікарської як перспектива сировини у виробництві харчових концентратів [Текст] / Ольга Сиза, Анна Кичка, Тетяна Гусол, Олеся Савченко > // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2018. - № 3. - С. 231-239 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 236-237
Кл.слова (ненормовані): екстрагування -- добавки -- антиоксиданти Дод.точки доступу: Сиза, Ольга; Кичка, Анна; Гусол, Тетяна; Савченко, Олеся Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Технологія виготовлення житньо-пшеничного хліба на заквасках із використанням перцю болгарського сухого [Текст] / О. Савченко [та ін.]> // Технічні науки та технології. - 2018. - № 4. - С. 230-237 : табл., рис. - Бібліогр.: с. 235-237
Кл.слова (ненормовані): закваска спонтанного бродіння -- мікроелементи -- вітаміни -- якість хліба Дод.точки доступу: Савченко, Олеся; Лемеш, Марина; Гунько, Дмитро; Сиза, Ольга; Челябієва, Вікторія Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Савченко, Олеся. Технологія виготовлення житньо-пшеничного хліба на заквасках із використанням базиліку [Текст] / Олеся Савченко, Юлія Калініченко> // Технічні науки та технології. - 2019. - № 4. - С. 183-191 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 189-191
Кл.слова (ненормовані): кислотність -- якість хліба -- тісто Дод.точки доступу: Калініченко, Юлія Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |