Усатенко, Н. Ф.
    Вплив бактеріального препарату на швидкість процесу соління сировини з м'яса птиці [Текст] / Н. Ф. Усатенко, Т. А. Свириденко, О. М. Скарбовійчук // Вісник аграрної науки. - 2011. - № 8. - С. 57-59. - Бібліогр.: с. 59 (3 назви)
Рубрики: Зберігання продукції--М'ясо птиці--Соління
Анотація: Експериментальними дослідженнями доведено інтенсифікуючий вплив бактеріального препарату ЛРР на тривалість процесу соління сировини з м'яса птиці. Встановлено емпіричні залежності показника активності води, вмісту вологи і солі в сировині від глибини вакууму в обладнанні та кількості солі в інгредієнтній засолювальній суміші.


Дод.точки доступу:
Свириденко, Т.А.; Скарбовійчук, О.М.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Усатенко, Н. Ф.
    Використання показника " активність води" в технології виробництва м'ясопродуктів [Текст] / Н. Ф. Усатенко // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 5. - С. 62-65. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК 65.29
Рубрики: М'ясопродуктовий підкомплекс--Україна
Анотація: Розроблено експресний метод оцінки якості м'ясопродуктів за показником активності води при їх виготовленні і зберіганні.


Дод.точки доступу:
Крижська, Т.А.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Усатенко, Н. Ф.
    Новий метод контролювання якості м'ясопродуктів [Текст] / Н. Ф. Усатенко, Ю. І. Охріменко, Л. Г. Мартиненко, Т. Ю. Кліщова // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 7. - С. 61-63. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК 36.92
Рубрики: Переробка продукції--М'ясні продукти
Анотація: Розроблено гравіметричний метод визначення фальсифікації м'ясопродуктів (напівфабрикатів, ковбасних виробів, консервів) понаднормативним використанням у їхніх рецептурах м'яса птиці механічного обвалювання.


Дод.точки доступу:
Охріменко, Ю.І.; Мартиненко, Л.Г.; Кліщова, Т.Ю.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Усатенко, Н. Ф.
    Гармонічна гармонізація [Текст] / Н. Ф. Усатенко // Ефективне птахівництво. - 2013. - № 3. - С. 17-19. - Зміст: Повітряний спосіб охолодження ; Охолодження тушок птиці за допомогою гідроаерозолю ; Охолодження водно-контактним способом ; Основні принципи застосування європейського Регламенту
Рубрики: Птахівництво--Птахопродукти--Технологічні процеси
Кл.слова (ненормовані):
м'ясо -- охолодження тушок
Анотація: Під впливом параметрів технологічного процесу обробки забійних тушок птиці, насамперед у м'язовій тканині, збільшується вміст вологи. Ця "технологічно додана вологість" може достатньо збільшити масу тушки і впливати на прибутки виробників.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)