Усатенко, Н. Ф. Вплив бактеріального препарату на швидкість процесу соління сировини з м'яса птиці [Текст] / Н. Ф. Усатенко, Т. А. Свириденко, О. М. Скарбовійчук> // Вісник аграрної науки. - 2011. - № 8. - С. 57-59. - Бібліогр.: с. 59 (3 назви) Рубрики: Зберігання продукції--М'ясо птиці--Соління Анотація: Експериментальними дослідженнями доведено інтенсифікуючий вплив бактеріального препарату ЛРР на тривалість процесу соління сировини з м'яса птиці. Встановлено емпіричні залежності показника активності води, вмісту вологи і солі в сировині від глибини вакууму в обладнанні та кількості солі в інгредієнтній засолювальній суміші. Дод.точки доступу: Свириденко, Т.А.; Скарбовійчук, О.М. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Усатенко, Н. Ф. Використання показника " активність води" в технології виробництва м'ясопродуктів [Текст] / Н. Ф. Усатенко> // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 5. - С. 62-65. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: М'ясопродуктовий підкомплекс--Україна Анотація: Розроблено експресний метод оцінки якості м'ясопродуктів за показником активності води при їх виготовленні і зберіганні. Дод.точки доступу: Крижська, Т.А. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Усатенко, Н. Ф. Новий метод контролювання якості м'ясопродуктів [Текст] / Н. Ф. Усатенко, Ю. І. Охріменко, Л. Г. Мартиненко, Т. Ю. Кліщова> // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 7. - С. 61-63. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Переробка продукції--М'ясні продукти Анотація: Розроблено гравіметричний метод визначення фальсифікації м'ясопродуктів (напівфабрикатів, ковбасних виробів, консервів) понаднормативним використанням у їхніх рецептурах м'яса птиці механічного обвалювання. Дод.точки доступу: Охріменко, Ю.І.; Мартиненко, Л.Г.; Кліщова, Т.Ю. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Усатенко, Н. Ф. Гармонічна гармонізація [Текст] / Н. Ф. Усатенко> // Ефективне птахівництво. - 2013. - № 3. - С. 17-19. - Зміст: Повітряний спосіб охолодження ; Охолодження тушок птиці за допомогою гідроаерозолю ; Охолодження водно-контактним способом ; Основні принципи застосування європейського Регламенту Рубрики: Птахівництво--Птахопродукти--Технологічні процеси Кл.слова (ненормовані): м'ясо -- охолодження тушок Анотація: Під впливом параметрів технологічного процесу обробки забійних тушок птиці, насамперед у м'язовій тканині, збільшується вміст вологи. Ця "технологічно додана вологість" може достатньо збільшити масу тушки і впливати на прибутки виробників. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |