Ференчук, В. І. Звідки беруться антибіотики в меді? [Текст] / В. І. Ференчук> // Пасіка. - 2016. - № 3. - С. 3 . - ISSN 1814-4764 Рубрики: Продукти бджільництва--Мед--Якість Кл.слова (ненормовані): бджолопродукти -- бджільництво -- якість меду -- експорт -- забруднення меду антибіотиками Анотація: У 2015 році Україна експортувала 35 тисяч тонн меду, закріпівши за собою звання європейського виробника і експортера меду № 1. Незважаючи на те, що український мед, в основному, доброякісний, в значній його частині, а саме від 20 до 30 відсотків товарної продукції спостерігається забруднення антибіотиками. Автор статті розмірковує над проблемою якості українського меду. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |