Ференчук, В. І.
    Звідки беруться антибіотики в меді? [Текст] / В. І. Ференчук // Пасіка. - 2016. - № 3. - С. 3 . - ISSN 1814-4764
Рубрики: Продукти бджільництва--Мед--Якість
Кл.слова (ненормовані):
бджолопродукти -- бджільництво -- якість меду -- експорт -- забруднення меду антибіотиками
Анотація: У 2015 році Україна експортувала 35 тисяч тонн меду, закріпівши за собою звання європейського виробника і експортера меду № 1. Незважаючи на те, що український мед, в основному, доброякісний, в значній його частині, а саме від 20 до 30 відсотків товарної продукції спостерігається забруднення антибіотиками. Автор статті розмірковує над проблемою якості українського меду.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)