Чугаєвська, С. В. Методологічні засади дослідження конкурентоспроможності молочної продукції [Текст] / С. В. Чугаєвська> // Регіональна економіка. - 2013. - № 2. - С. 211-218 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Харчова промисловість--Молокопереробна галузь--Конкурентоспроможність Маркетинг--Конкурентоспроможність Економіка підприємства--Основні засоби Кл.слова (ненормовані): система показників -- ціна споживання -- витрати споживача Анотація: Розглянуто три групи чинників, які формують рівень конкурентоспроможності молочних продуктів: нормативні, технологічні та економічні, а також визначена система показників конкурентоспроможності продукції молокопереробних підприємств з обґрунтуванням методології їх розрахунку. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Микитюк, В. М. Адаптація підприємств молокопродуктового підкомплексу України до міжнародних стандартів якості та безпечності харчової продукції: нормативно-правові та статистичні аспекти [Текст] / В. М. Микитюк, С. В. Чугаєвська> // Економіка АПК. - 2018. - № 8. - С. 68-76 : рис. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Підприємництво--Аграрний маркетинг--Україна Кл.слова (ненормовані): Молочна сировина -- рівень адаптованості -- якість Анотація: Мета статті - проаналізувати показники, що характеризують процес адаптації підприємств молокопродуктивного підкомплексу до міжнародних стандартів якості й безпечності харчової продукції, визначити на цій основі пріоритетні напрями розвитку галузі. Дод.точки доступу: Чугаєвська, С. В. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |