Чугаєвська, С. В.
    Методологічні засади дослідження конкурентоспроможності молочної продукції [Текст] / С. В. Чугаєвська // Регіональна економіка. - 2013. - № 2. - С. 211-218 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК 65.306.7
Рубрики: Харчова промисловість--Молокопереробна галузь--Конкурентоспроможність
   Маркетинг--Конкурентоспроможність

   Економіка підприємства--Основні засоби

Кл.слова (ненормовані):
система показників -- ціна споживання -- витрати споживача
Анотація: Розглянуто три групи чинників, які формують рівень конкурентоспроможності молочних продуктів: нормативні, технологічні та економічні, а також визначена система показників конкурентоспроможності продукції молокопереробних підприємств з обґрунтуванням методології їх розрахунку.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Микитюк, В. М.
    Адаптація підприємств молокопродуктового підкомплексу України до міжнародних стандартів якості та безпечності харчової продукції: нормативно-правові та статистичні аспекти [Текст] / В. М. Микитюк, С. В. Чугаєвська // Економіка АПК. - 2018. - № 8. - С. 68-76 : рис. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Підприємництво--Аграрний маркетинг--Україна
Кл.слова (ненормовані):
Молочна сировина -- рівень адаптованості -- якість
Анотація: Мета статті - проаналізувати показники, що характеризують процес адаптації підприємств молокопродуктивного підкомплексу до міжнародних стандартів якості й безпечності харчової продукції, визначити на цій основі пріоритетні напрями розвитку галузі.


Дод.точки доступу:
Чугаєвська, С. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)