Рудишин, Сергій.
    Мед як показник забруднення довкілля [Текст] / С. Рудишин // Біологія і хімія в школі. - 2011. - № 1. - С. 38-41. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Бджільництво--Україна
   Екотрофологія

   Екологія--Забруднення довкілля

Кл.слова (ненормовані):
Апімоніторинг -- Виявлення домішок желатину -- Крохмальові патоки -- Домішка крейди -- Фальсифікація меду -- Антибіотики -- Радіонукліди -- Забрудненість пестицидами -- Важкі метали
Анотація: В статті розповідається про погіршення екологічного стану довкілля потребує постійної експертизи меду з метою визнання його як екологічно безпечного продукту харчування. Крім того, можливе використання бджіл та продуктів бжільництва як біоіндикаторів забруднення довкілля полютантами.

Є примірники у відділах:
ВДЕТПСГН - Б.ц. (вільний)