Вміст ДНК в ядрах корінців зародків насіння - як молекулярний маркер праймування насіння цукрового буряку [Текст] / О. А. Бубряк, Т. В. Акімкіна, О. П. Дмитрієв [та ін.] // Доповіді Національної академії наук України. - 2012. - № 11. - С. 150-156. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК 28.072
Рубрики: Фізіологія рослин--Дослідження--Ріст рослин
Кл.слова (ненормовані):
Проростання -- Зволоження -- Осмотик -- Осмопраймування
Анотація: Стимулюючі обробки насіння осмотиками (праймування) призводять до активації в них біохімічних процесів, дають можливість клітинам зародків відновитись від ушкоджень та завершити необхідні етапи підготовки насіння до проростання.


Дод.точки доступу:
Бубряк, О. А.; Акімкіна, Т. В.; Дмитрієв, О. П.; Гродзинський, Д. М.; Бубряк, І. І.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)