Вміст ДНК в ядрах корінців зародків насіння - як молекулярний маркер праймування насіння цукрового буряку [Текст] / О. А. Бубряк, Т. В. Акімкіна, О. П. Дмитрієв [та ін.]> // Доповіді Національної академії наук України. - 2012. - № 11. - С. 150-156. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Фізіологія рослин--Дослідження--Ріст рослин Кл.слова (ненормовані): Проростання -- Зволоження -- Осмотик -- Осмопраймування Анотація: Стимулюючі обробки насіння осмотиками (праймування) призводять до активації в них біохімічних процесів, дають можливість клітинам зародків відновитись від ушкоджень та завершити необхідні етапи підготовки насіння до проростання. Дод.точки доступу: Бубряк, О. А.; Акімкіна, Т. В.; Дмитрієв, О. П.; Гродзинський, Д. М.; Бубряк, І. І. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |