Дьолог, Т. І. Обгрунтування методичного підходу щодо управління економічною ефективністю виробництва сільськогосподарських підприємств [Текст] / Т. І. Дьолог> // Формування ринкових відносин в Україні. - 2011. - № 7/8. - С. 110-114 (№8) : рис. - Бібліогр.: с. 114 Рубрики: Сільськогосподарські підприємства Кл.слова (ненормовані): економічна ефективність -- сільськогосподарське виробництво -- аналітична ієрархія Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Nieh, Fang-Pei. Key success factors in catering industry management [Текст] / F. -P. Nieh, C. -Y. Pong> // Актуальні проблеми економіки. - 2012. - № 4. - С. 423-430 : мал.; табл. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Економіка громадського харчування--Виїздне обслуговування--Організація управління--Тайвань Кл.слова (ненормовані): кейтеринг -- управління -- ключові фактори успіху -- аналітична ієрархія Анотація: У статті досліджено ключові фактори успіху в кейтерингу і надано інформацію щодо стійкого управління кейтеринговим підприємством. За допомогою методу аналітичної ієрархії побудовано ієрархічну модель з такими складовими: інструкція по роботі у закладі; імідж мережі закладів; кадровий ресурс вищої якості; вибір місця. Показники ефективності управління структуровано згідно представленої моделі. Опитано 433 клієнти "Sun-Island Coffee & Teas & Foods Co"; за результатами опитування показники управління побудовано в ієрархію. Результати аналізу показали, що: 1) життєво важливим показником є вибір місця розташування; 2) у блоці "інструкції по роботі у закладі" найважливішим фактором є час на обробку продуктів; 3) в кадровому блоці акцент зроблено на ставленні обслуговуючого персоналу; 4) у блоці "імідж мережі" найважливішим фактором стали години роботи. Дод.точки доступу: Pong, Ching-Yung Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |