Гуменюк, Оксана. Удосконалення способу приготування білого хліба з добавкою пшеничних зерен [Текст] / О. Гуменюк, М. Ксенюк, Р. Ільїн> // Технічні науки та технології. - 2016. - № 1. - С. 210-217 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 216-217 . - ISSN 2411-5363 Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Харчові домішки Кл.слова (ненормовані): висівки -- пивні дріжджі -- гідроколоїди -- ароматизатори Дод.точки доступу: Ксенюк, Марія; Ільїн, Руслан Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Адамчук, Т. В. Санітарні заходи щодо харчових добавок, ароматизаторів та ензимів. Ризики для здоров'я у контексті змін, внесених до законодавства України [Текст] / Т. В. Адамчук, Н. Є. Чумак> // Довкілля та здоров'я. - 2016. - № 3. - С. 68-73. - Бібліогр.: с. 73 Рубрики: Харчові домішки--Раціональне харчування Харчові продукти--Безпека--Правове регулювання--Європейський Союз (ЄС)--Україна Кл.слова (ненормовані): ароматизатори -- харчовий ензим -- реєстрація харчових добавок Дод.точки доступу: Чумак, Н. Є. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Коломієць, Тетяна. Якість безфосфатних порошків для прання білизни [Текст] / Т. Коломієць, Л. Черняк> // Міжнародний науково-практичний журнал "Товари і ринки". - 2017. - № 1. - С. 50-57 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 55-57
Кл.слова (ненормовані): синтетичні мийні засоби -- поверхнево-активні речовини -- фосфати -- ароматизатори -- мийна здатність Дод.точки доступу: Черняк, Людмила Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Золотухіна, Інна. Оптимізація процесу диспергування компонентів напівфабрикатів білково-вуглеводних із пюре моркви [Текст] / Інна Золотухіна> // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2018. - № 2. - С. 222-227. - Бібліогр.: с. 225
Кл.слова (ненормовані): ароматизатори -- красителі -- сколотини Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |