Вироби кооперативу "Павік" - гарантія якості [Текст]> // Пасіка. - 2014. - № 9. - С. 13-14 : ілюстр. Рубрики: Пасічництво--Обладнання Кл.слова (ненормовані): ножі бджоляра з електропідігрівом -- верстати свердлильні пасічні -- воскотопки -- нагрівачі -- декристалізатори меду Анотація: З кожним роком в Україні зростає число підприємств, які випускають пасічне обладнання та інвентар. Розглянуто продукцію для бджолярських господарств Черкаського пасічного виробничо-інноваційного кооператива "Павік". А саме: ножі бджоляра з електропідігрівом і прості; верстати свердлильні пасічні різних модифікацій; воскотопки, нагрівачі, декристалізатори меду і багато іншого. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Осипович, Іван. Чи можна додавати мед у гарячий чай? [Текст] / І. Осипович> // Український пасічник. - 2016. - № 7. - С. 17-18 . - ISSN 0869-2378 Рубрики: Мед--Лікування Кл.слова (ненормовані): декристалізатори -- ферменти -- апітоксин Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Декристалізатори меду: різновиди та як виготовити їх власноруч [Текст]> // Пасіка. - 2017. - № 8. - С. 10-12 : ілюстр. . - ISSN 1814-4764 Рубрики: Бджільництво--Продукти бджільництва--Мед Кл.слова (ненормовані): декристалізатор меду -- кристалізація меду -- зберігання меду Анотація: Відомо, що оптимальна температура для кристалізації меду +14-24°С. Припинити кристалізацію меду можна, підтримуючи температуру у приміщенні, де зберігається мед на рівні +38-39°С. Але якщо вже мед закристалізувався, то можна розпустити його за допомогою декристалізатора. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |