Вироби кооперативу "Павік" - гарантія якості [Текст] // Пасіка. - 2014. - № 9. - С. 13-14 : ілюстр.
Рубрики: Пасічництво--Обладнання
Кл.слова (ненормовані):
ножі бджоляра з електропідігрівом -- верстати свердлильні пасічні -- воскотопки -- нагрівачі -- декристалізатори меду
Анотація: З кожним роком в Україні зростає число підприємств, які випускають пасічне обладнання та інвентар. Розглянуто продукцію для бджолярських господарств Черкаського пасічного виробничо-інноваційного кооператива "Павік". А саме: ножі бджоляра з електропідігрівом і прості; верстати свердлильні пасічні різних модифікацій; воскотопки, нагрівачі, декристалізатори меду і багато іншого.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Осипович, Іван.
    Чи можна додавати мед у гарячий чай? [Текст] / І. Осипович // Український пасічник. - 2016. - № 7. - С. 17-18 . - ISSN 0869-2378
Рубрики: Мед--Лікування
Кл.слова (ненормовані):
декристалізатори -- ферменти -- апітоксин


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





   
    Декристалізатори меду: різновиди та як виготовити їх власноруч [Текст] // Пасіка. - 2017. - № 8. - С. 10-12 : ілюстр. . - ISSN 1814-4764
Рубрики: Бджільництво--Продукти бджільництва--Мед
Кл.слова (ненормовані):
декристалізатор меду -- кристалізація меду -- зберігання меду
Анотація: Відомо, що оптимальна температура для кристалізації меду +14-24°С. Припинити кристалізацію меду можна, підтримуючи температуру у приміщенні, де зберігається мед на рівні +38-39°С. Але якщо вже мед закристалізувався, то можна розпустити його за допомогою декристалізатора.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)