Попов, С.
    "Десерти" для озимої пшениці [Текст] / С. Попов, В. Рябчун, М. Цехмейструк // Пропозиція. - 2012. - № 6. - С. 52 - 54
ББК 42.112
Рубрики: Живлення рослин--Добрива мінеральні--Якість--Ефективність


Дод.точки доступу:
Рябчун, В.; Цехмейструк, М.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Андрущенко, Людмила
    Приготування холодних солодких страв та напоїв. Урок виробничого навчання [Текст] / Людмила Андрущенко // Трудове навчання (Шкільний світ). - 2013. - № 1. - С. 17-26
Рубрики: Трудове навчання--Методика викладання--Загальноосвітні навчальні заклади
Кл.слова (ненормовані):
естетичний смак -- посуд -- фруктові десерти


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)





    Зінченко, Тетяна.
    Спокусливий хрускіт [Текст] : випробування штруделем на десерт / Тетяна Зінченко // Україна молода. - 2017. - № 51. - С. 10 : фот.
Рубрики: Кулінарія--Випічка
Кл.слова (ненормовані):
штруделі -- десерти


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)





    Князева, Е.
    Белоснежные вершины [Текст] / Е. Князева // Вокруг света. - 2019. - № 1. - С. 68-70 : цв. ил.
Рубрики: Французька кухня--Десерти--Бланманже
Кл.слова (ненормовані):
нефруктове желе
Анотація: Історія десерту та класичний рецепт приготування.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)





    Боярко, Ірина.
    Найдавніше меню у світі пропонувало печеного лебедя! [Текст] / Ірина Боярко // Маловідома історія: далеке і близьке. - 2019. - № 4 (квіт.). - С. 5 : іл.
Рубрики: Установи громадського харчування--Меню
Кл.слова (ненормовані):
перелік страв -- ресторани -- салати -- десерти -- урочистості -- прийоми
Анотація: Слово "меню" походить від латинського слова minutus, що означає "малий", тобто короткий список. У контексті їжі це слово вперше з'явилося у Франції в 1718 році, а в Англії - у 1837 році.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)





   
    Київське сухе варення. Про історію знаменитого київського десерту [Текст] / підгот. Олена Подобєд // Історія України (Шкільний світ). - 2019. - № 10 (трав.). - С. 27-28 : іл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Десерти--Історія--Україна, 18-20 ст.


Дод.точки доступу:
Подобєд, Олена \підгот.\





   
    Солодкий букет [декорування десерту] [Текст] // Handmade. - 2020. - № 3/4. - С. 11-12 : ілюстр.
Рубрики: Десерти--Декорування


Є примірники у відділах: всього 1 : ВМ (1)
Вільні: ВМ (1)





   
    Пінгвін із цукерок [майстер-клас] [Текст] // Handmade. - 2020. - № 3/4. - С. 16-18 : ілюстр.
Рубрики: Десерти--Декорування


Є примірники у відділах: всього 1 : ВМ (1)
Вільні: ВМ (1)





   
    Серпнева композиція з цукерок [майстер-клас] [Текст] // Handmade. - 2020. - № 3/4. - С. 19-22 : ілюстр.
Рубрики: Десерти--Декорування


Є примірники у відділах: всього 1 : ВМ (1)
Вільні: ВМ (1)





    Назаренко, Віталій.
    Натуральне "Диво" з Сираїв [Текст] : виробництво / Віталій Назаренко // Чернігівщина: новини і оголошення. - 2020. - 6 лют. (№ 6). - С. 7 : фот.
Рубрики: Молочне виробництво--Молочні продукти--Підприємства--Чернігівська область (Україна)
   Сираї, село Козелецького району
Кл.слова (ненормовані):
сири -- масло -- ряжанка -- молоко -- йогурти -- сметана -- кефір -- десерти
Анотація: У Сираях на Козелеччині успішно працює унікальне молокопереробне підприємство.


Дод.точки доступу:
Чорний, Олег (директор ТОВ "Еко-ферма "Диво") \про нього\

Є примірники у відділах: всього 1 : ВКр (1)
Вільні: ВКр (1)





    Мусхаріна, Валерія.
    А що на десерт? [Текст] : легкі рецепти смачної випічки від шеф-кухаря Євгена Клопотенка / Валерія Мусхаріна // Україна молода. - 2023. - 6 груд. (№ 49). - С. 11 : ілюстр.
Рубрики: Домашня кулінарія
   Кулінарія--Випічка--Рецепти

   Солодкі страви--Домашнє приготування

Кл.слова (ненормовані):
десерти -- рецепти приготування страв -- вніб 5


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)