Технологічні способи обробки сої: переваги та недоліки [Текст] : за матеріалами "Ефективна годівля с/г птиці", НААН, 2012 // Ефективне птахівництво. - 2015. - № 4/5. - С. 12-15 : табл. - Зміст: Волого-теплова обробка - найбільш доступний і ефективний спосіб обробки сої ; Варіння та запарювання - найвідоміші способи обробки сої ; Автоклавування ; Прожарювання ; Мікронізація сої ; Тостування шроту ; Екструдування ; Експандування ; Ізоляти
Рубрики: Зернобобові культури--Соя
   Птахівництво--Годування--Корми

Кл.слова (ненормовані):
антигенні сполуки -- білкові фракції -- розплющена соя -- окиснювання
Анотація: При "жорстких" режимах термообробки спостерігаються процеси хімічної модифікації незамінних амінокислот, зокрема лізину.А тостування шроту є найпоширеніший спосіб у США, Південній Америці, Китаї і є домінуючим у світі.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Ревякин, Е. Л.
    Тепловая обработка комбикормов [Текст] / Е. Л. Ревякин, В. И. Пахомов // Ефективне птахівництво. - 2016. - № 12. - С. 41-44 : рис., табл.
Рубрики: Комбікорми--Обробка
Кл.слова (ненормовані):
термічна обробка комбікорму -- гранулювання -- екструдування -- експандування
Анотація: Для повышения питательной ценности как комбикормов, так и входящих в него структурных компонентов применяют различные технологии тепловой обработки, которые можно разделить на термические, гидротермические и термомеханические.


Дод.точки доступу:
Пахомов, В. И.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)