Технологічні способи обробки сої: переваги та недоліки [Текст] : за матеріалами "Ефективна годівля с/г птиці", НААН, 2012> // Ефективне птахівництво. - 2015. - № 4/5. - С. 12-15 : табл. - Зміст: Волого-теплова обробка - найбільш доступний і ефективний спосіб обробки сої ; Варіння та запарювання - найвідоміші способи обробки сої ; Автоклавування ; Прожарювання ; Мікронізація сої ; Тостування шроту ; Екструдування ; Експандування ; Ізоляти Рубрики: Зернобобові культури--Соя Птахівництво--Годування--Корми Кл.слова (ненормовані): антигенні сполуки -- білкові фракції -- розплющена соя -- окиснювання Анотація: При "жорстких" режимах термообробки спостерігаються процеси хімічної модифікації незамінних амінокислот, зокрема лізину.А тостування шроту є найпоширеніший спосіб у США, Південній Америці, Китаї і є домінуючим у світі. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Ярошенко, В. Кілька думок щодо теплової обробки кормів задля боротьби з африканською чумою свиней [Текст] / Володимир Ярошенко> // Прибуткове свинарство. - 2015. - № 5. - С. 60-63 : ілюстр. Рубрики: Свинарство--Корми--Ветеринарія Кл.слова (ненормовані): африканська чума свиней (АЧС) -- профілактика АЧС -- екструдування -- гранулювання Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Ревякин, Е. Л. Тепловая обработка комбикормов [Текст] / Е. Л. Ревякин, В. И. Пахомов> // Ефективне птахівництво. - 2016. - № 12. - С. 41-44 : рис., табл. Рубрики: Комбікорми--Обробка Кл.слова (ненормовані): термічна обробка комбікорму -- гранулювання -- екструдування -- експандування Анотація: Для повышения питательной ценности как комбикормов, так и входящих в него структурных компонентов применяют различные технологии тепловой обработки, которые можно разделить на термические, гидротермические и термомеханические. Дод.точки доступу: Пахомов, В. И. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Чепелюк, О. Моделювання поведінки газової фази тіста : в процесі екструзії дає змогу економити час і матеріальні ресурси під час розрахунків варіантів обладнання / О. Чепелюк> // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 3. - С. 25-27 Рубрики: Хлібопекарська галузь України Кл.слова (ненормовані): Екструдування вибродженого тіста Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Петровський, Сергій. Від ідеї до результату. Практична робота з 3D-моделювання [Текст] / Сергій Петровський> // Інформатика (Шкільний світ). - 2019. - № 3. - С. 6-9 : рис. - Бібліогр.: с. 6 Рубрики: Інформатика--Дистанційне навчання--Моделювання Кл.слова (ненормовані): грані -- екструдування -- редактор Анотація: Вивчення 3D-графіки в контексті оновленої інформатики стало для деяких учителів проблемою. Дистанційні тематичні курси також не задовольняють потреб вчителів. Але є вчителі-ентузіасти, які мають певний досвід роботи в редакторах тривимірних моделей і готові поділитися ним із колегами. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |