Бойко, Н. И. Энергоэффективность обеззараживающей обработки текучих пищевых продуктов при помощи высоковольтных импульсных воздействий [Текст] / Н. И. Бойко, А. В. Макогон, А. И. Маринин> // Електротехніка і електромеханіка. - 2018. - № 3. - С. 53-60 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 59-60
Кл.слова (ненормовані): трансформатор -- конденсатор -- багатозазорний розрядник -- багатоканальний розрядник -- робоча камера -- знезаражуюча обробка харчових продуктів Анотація: Показано, що існують режими обробки харчових продуктів за допомогою високовольтних імпульсних дій, які дозволяють краще зберегти біологічну і харчову цінність продуктів порівняно з тепловою обробкою при їх повному знезаражуванні і при суттєво менших питомих енергозатратах. Дод.точки доступу: Макогон, А. В.; Маринин, А. И. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |