Пилкове обніжжя і перга: застосування і зберігання [Текст] / М. Н. Харитонова [та ін.] // Пасіка. - 2012. - № 10. - С. 23
Рубрики: Бджільництво--Пасічництво
   Продукти бджільництва--Лікувальні властивості

Кл.слова (ненормовані):
консервування медом -- висушування перги -- заморожування перги
Анотація: Бджолине обніжжя й перга, як й інші продукти бджільництва, мають складний склад і проявляють високу біологічну активність. Тому постає доволі актуальне завдання підібрати сучасні й зручні на практиці методи стабілізації (зберігання) бджолиного обніжжя й перги, що мінімально впливають на їхній склад і властивості.


Дод.точки доступу:
Харитонова, М. Н.; Бурмістрова, Л. А.; Буднікова, Н. В.; Акімова, С. Н.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)