Вплив умов космічного польоту на продуктивність рослин томатів та їх стійкість до вірусів [Текст] / Л. Т. Міщенко, Л. І. Остапченко, А. А. Дуніч, О. І. Данілова> // Доповіді Національної академії наук України. - 2013. - № 5. - С. 173-178. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Фізіологія рослин--Дослідження--Мікрогравітація Космічна біологія Кл.слова (ненормовані): мікрогравітація -- фітовірус -- каротиноїди -- лікопін Анотація: Встановлено, що фактори космічного польоту підвищують продуктивність томатів, концентрацію каротиноїдів у плодах, що має велике значення для застосування цих рослин як продуктів харчування космонавтів у довготривалих космічних місіях. Дод.точки доступу: Міщенко, Л. Т.; Остапченко, Л. І.; Дуніч, А. А.; Данілова, О. І. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |